1. Epic lijkt in tweet naar Crossover tussen CoD: Black Ops 4 en Fortnite te hinten

Epic lijkt in tweet naar Crossover tussen CoD: Black Ops 4 en Fortnite te hinten

Nieuwe skin draagt ogenschijnlijk CoD-dog tag

Epic Games lijkt in een tweet te hinten naar een cross over tussen Call of Duty: Black Ops en Fortnite. Daarin is een screenshot te zien van een nieuwe skin die een dog tag draagt met een logo dat sterk lijkt op dat van Black Ops IIII.

De skin met bijbehorend Persuader Pickaxe zijn vanaf nu beschikbaar in de in-game winkel en laten spelers met een metalen personage het spel spelen. Mogelijk is dit een teaser die een samenwerking tussen de twee games aankondigt.

In april wist website Charlie Intel te melden dat Call of Duty: Black Ops 4 een eigen battle royale-modus in plaats van een campaign ontvangt. Volgens de site wordt de modus los ontwikkeld door Raven Software, dat jaarlijks meehelpt met de ontwikkeling van de Call of Duty-games. Sinds de releases van PlayerUnknown's Battlegrounds en Fortnite is het een van de populairste genres die er is.

Fortnite

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Ze gaan het proberen bij Activision. Ik denk dat ze genoeg info hebben over hoeveel de SP gespeeld wordt en ik denk dat misschien 60-70% de SP niet eens aanraakt. Ik vind wel dat ze de game dan alsnog rond de 40-45 euro moeten maken.

    Over de cross-over; ik begrijp deze niet.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren