1. Er komt toch een fysieke editie van Hollow Knight uit

Er komt toch een fysieke editie van Hollow Knight uit

Komt eind mei uit

Fangamer brengt een fysieke editie van Hollow Knight uit voor PlayStation 4, pc en Switch.

In eerste instantie zou Skybound samenwerken met ontwikkelaar Team Cherry om de game fysiek uit te brengen, maar deze deal ging uiteindelijk niet door. Nu regelt Fangamer alsnog een fysieke editie.

De fysieke editie komt uit als reguliere versie en collector's edition. Bij laatstgenoemde zit een speciale bewaardoos, een metalen broche, een stripboek, artprints en papieren Hollow Knight-speelgoed. Zowel de normale versie als de collector's edition hebben naast de game en de vier uitbreidingen ook een spelgids en een map van Hallownest. Beide versies zijn via de website van Fangamer te reserveren en moeten eind mei worden verscheept.

Hollow Knight is een metroidvaniagame van Team Cherry en een van de meest geprezen indiegames van de laatste jaren. Vorige maand kondigde de ontwikkelaar een vervolg aan, Hollow Knight: Silksong.

Hollow Knight

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Wow ziet er wel vet uit. Zelfs ik (en ik vind collectors editions normaal gesproken meestal rotzooi) vind dit er wel aanlokkelijk uitzien.

  Ik ga het uiteraard niet kopen, want ik heb de game al, maar ik denk dat dit wel goed gaat verkopen.
 • Oehhh, thanks voor het delen! Luigi was één van de gasten van wie ik deze moest spelen. Als verzamelaar zijnde wil ik het liefst fysieke games dus deze heb ik net besteld!
 • @Rickachu De standaard of deluxe edition?
 • @Jorn6810 Ik ben voor de normale editie gegaan.
 • Heb hem op de switch en ben gek op Souls games en metroidvania's, maar op een of andere manier weet deze game mij niet zo te grijpen als ik had gehoopt. Dat terwijl het er heerlijk uitziet, lekker wegspeelt, goede uitdaging biedt en voldoet aan alles wat ik in dergelijke games zoek. Maar toch.. Vind hem leuk maar helaas nog niet veel meer als dat. Wie weet dat hij nog bij mij gaat groeien. Had ik hem niet op de Switch, dan had ik hem waarschijnlijk na aankoop links laten liggen.
 • @benjaminben
  Hoe ver ben je gekomen? Ik had de eerste 4-6 uur hetzelfde, vond m leuk maar liep tegen de in mijn ogen bestaande minpunten van deze game aan. Denk aan het eindeloos moeten zoeken omdat je zo weinig richting krijgt. Toch doorgezet en regelmatig de gamewiki hiervan bezocht om volgorde van spelen een beetje te bepalen. Na die periode groeide de game door de steeds leukere eindbaasgevechten, doordat je sterker wordt met de charms en nail en de nieuwe manieren van bewegen. Doordat dit mijns inzien in de eerste uren zo traag gaat zou het wat spelers op het verkeerde been kunnen zetten. Uiteindelijk vind ik het een toptitel en kan niet wachten op de nieuwe editie met Hornet in de hoofdrol.
 • @xevulutionx

  Uur of 20 staat er op de teller. Maar nogmaals ; leuke game, maar niet de topper voor mij die het voor anderen wel schijnt te zijn.
 • @benjaminben
  Oh ik heb je verder wel begrepen hoor. Maar bij 20 uur denk ik ook niet dat je nog verrast gaat worden.
 • Het gaat gelijk kriebelen 'm weer te spelen. Vooral omdat ik dacht dat ik "alles" (m.u.v. wat endgame content) wel gehad had, maar ik zie zo gelijk al een plekje op de map die ik niet ken!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren