1. Geen gameplaybeelden Cyberpunk 2077 op E3 verklaard

Geen gameplaybeelden Cyberpunk 2077 op E3 verklaard

Bedenker van bordspel geeft interview

In een interview met de bedenker van het bordspel Cyberpunk 2020 Mike Pondsmith zegt hij dat er heel weinig beelden van de Cyberpunk 2077 zijn getoond, omdat er nog veel moet gebeuren.

Tijdens de E3 werd er aan het einde van de presentatie van Microsoft slecht een cinematische trailer getoond van Cyberpunk 2077. Slechts een handjevol journalisten kreeg de mogelijkheid om bijna een uur gameplay van het spel te zien.

Hoewel de gameplaydemo ogenschijnlijk zeer soepel verliep (zie onderaan dit artikel) heeft CD Projekt Red er toch voor gekozen om de beelden niet vrij te geven. "Er is zo ontzettend veel wat we nog willen doen en het gaat tijd kosten om dat voor elkaar te krijgen", aldus Pondsmith. "Ik hoop dat onze fans ons de tijd geven om dat voor elkaar te krijgen."

Hij vertelt daarnaast dat de game momenteel heel dicht bij zijn eigen visie zit: "Ik kijk naar dingen en denk bij mezelf 'Oh mijn god, dat is perfect!'" De grootste hoeveelheid tijd zal volgens hem dan ook gaan zitten in het perfectioneren van de game.

Ook geeft hij aan dat als er van CD Projekt Red een uniek product wordt verwacht, het bedrijf ruimte, tijd en privacy nodig heeft om bepaalde beslissingen meerdere keren te overwegen.

Onze hoofdredacteur Dennis Mons mocht die gameplaybeelden aanschouwen tijdens E3. In zijn preview schrijft hij dan ook: "We kunnen niet genoeg benadrukken hoe indrukwekkend Cyberpunk 2077 is en hopen dan ook dat de gameplay footage die wij hebben gezien snel vrijgegeven wordt. De sfeer is weergaloos en de look is een combinatie van het (wat donkerdere) Blade Runner met een vleugje Ghost in the Shell en oude cybergames zoals Burn: Cycle."

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Mijn geduld gun ik CD Projekt Red wel. Enorm vermaakt met de Witcher en Gwent, ik heb er dan ook de volste vertrouwen in dat deze game bijzonder goed wordt. Blijft toch een van de weinige ''eerlijke'' studios naar mijn mening.
  • @AWESOMEDUDE3 de king of de game industrie vindt ik. Eerder waren dat rockstar en blizzard ma na the witcher 3 lijken ook die uitgevers als hongerige honden.
  • @AWESOMEDUDE3 Ze mogen van mij wel een man of 50-100 extra inhuren als dat ervoor zorgt dat de game wat eerder af komt.
  • Ik ga hier sowieso wel 50 uur in stoppen zodra het uitkomt.
    Maar ja, hoop dat het snel uitkomt. Begint wel tijd te worden na zoveel jaren.

    Plus, ze willen voor maart 2022 twee AAA RPGs uitgeven, dus zou dit wel over 1-2 jaar uit moeten komen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren