1. Dit jaar minstens 120 games naar Google Stadia

Dit jaar minstens 120 games naar Google Stadia

Waarvan er tien (tijdelijk) exclusief zijn

Google heeft bekendgemaakt dat er dit jaar meer dan 120 games aan Stadia toegevoegd worden. Tien van deze games zijn tijdelijk exclusief verkrijgbaar via de gamestreamingdienst.

Dit heeft Google laten weten in een blogpost. Google verklaart dat er nog steeds hard aan de weg wordt getimmerd en dat de game-ervaring alleen maar beter gaat worden. Het Stadia-team zegt dat de gamestreamingdienst nog altijd blijft evalueren en uitbreiden.

"We hebben nog veel meer op de planning staan en blijven hard werken om onze visie een werkelijkheid te maken. We zijn van plan om meer dan 120 games aan Stadia toe te voegen in 2020 en de bedoeling is dat er in de eerste helft van dit jaar minstens tien games bij de lancering exclusief bij ons verkrijgbaar zijn. Binnenkort laten we hier meer over weten", aldus het team achter de dienst.

Verder vertelt het team dat Typhoon Studios aan de Stadia-familie is toegevoegd, alle Chromecast Ultra's zijn bijgewerkt en dat Stadia Founders een gratis tweede buddy pass ontvangen.

Ten slotte worden er tijdens het eerste kwartaal een aantal nieuwe opties aan de dienst toegevoegd die het speelgenot van de gebruikers ten goede moeten komen. Voorbeelden hiervan zijn 4K ondersteuning en betere assistentie tijdens het gamen in je browser, streamen via Android-apparaten en het draadloos kunnen verbinden van de Stadia-controller.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

 • Voor degene die voor de reacties komen….

  Die zijn er niet.

  EDIT: Blijkbaar wel.
 • Google heeft al zoveel gezegd…. dus bij deze zeg ik het alvast.

  Eerst zien en dan geloven.
 • Ze hadden de release moeten uitstellen tot alle beloofde functies in orde waren. Nu is het gewoon een flop. En dat kan je niet meer oplossen volgens mij ..
 • Grappig, de enige streamingsdienst waarbij de hoeveelheid van het aanbod evenveel is als het aantal abonnees.
 • Dat gaat deze giga flop van een console niet redden.
  Beter geven ze het gewoon op.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren