1. Er zijn 400 miljoen geregistreerde PlayerUnknown's Battlegrounds-spelers

Er zijn 400 miljoen geregistreerde PlayerUnknown's Battlegrounds-spelers

PUBG Corp. doet een boekje open

Er zijn op dit moment ongeveer 400 miljoen geregistreerde spelers van PlayerUnknown's Battlegrounds.

Daarnaast zijn er in totaal 50 miljoen exemplaren van de game verkocht. Het gaat om verkochte exemplaren op pc en Xbox One bij elkaar opgeteld. Het aantal geregistreerde spelers ligt veel hoger, omdat men de game op mobiel gratis kan downloaden. Zo'n 87 miljoen spelers spelen de game dagelijks.

PlayerUnkown's Battlegrounds verscheen begin vorig jaar op Steam Early Access en werd al snel enorm populair. PUBG maakte eigenhandig het battle royale-genre groot. De grootste concurrent is Fortnite: Battle Royale. Onlangs werd bekendgemaakt dat meer dan 125 miljoen mensen die game spelen. Blijkbaar is PUBG altijd nog veel populairder.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Ze kunnen roepen wat ze willen. Ik geloof er geen snars van. 400 miljoen is heel veel… Dat is ruim het dubbele van bijvoorbeeld Minecraft (op álle platformen).
  • @casartelli
    Even het hele bericht lezen.
  • Pubg vind ik persoonlijk ook btr helemaal omdatber 1st person view inzit.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren