1. Er zijn meer dan 15 miljoen screenshots in Ghost of Tsushima gemaakt

Er zijn meer dan 15 miljoen screenshots in Ghost of Tsushima gemaakt

Sony deelt allerlei statistieken over de game

Sony heeft diverse statistieken over de eerste tien dagen sinds de release van Ghost of Tsushima gedeeld. Zo zijn er 15,5 miljoen screenshots genomen door spelers.

Verder zijn er 8,8 miljoen vossen geaaid, is er collectief 810 jaar paardgereden en zijn er 57,5 miljoen duels gestreden. Meer statistieken over de eerste tien dagen van Ghost of Tsushima zijn in onderstaande tweet te vinden.

Ghost of Tsushima speelt zich af in Japan, ten tijde van de eerste Mongoolse invasie. Als één van de laatst overgebleven samoerai moet de speler het land beschermen tegen deze aanval. Het spel werd ontwikkeld door Sucker Punch Productions, vooral bekend van de InFamous- en Sly Cooper-games.

Zustersite Gamer.nl schreef in de recensie: "Ghost of Tsushima is de Assassin’s Creed die Ubisoft steeds maar niet maakt. Het spel laat je in een prachtig vormgegeven feodaal Japan de ultieme samoerai – of sluipmoordenaar – spelen, maar bestaat wel grotendeels uit generieke activiteiten die inmiddels stereotiep zijn voor dit genre."

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Aan het vossen aaien en foto's maken ben ik ook schuldig, game nodigt ook echt uit om foto's te maken.

  Paard rijden heb ik amper gedaan net zoals in elke AC game loop ik het liefst te voet door de wereld. Had met dit paard wel een grotere band dan met welk paard dan ook in Red Dead Redemption 2.


  Het is wel echt een top game, maar ik denk dat sinds gisteren wel de duidelijk is dat ik het een top game vind :P
 • Na een paar toffe hoofdmissies gedaan te hebben vind ik hem echt toffer geworden maar nog steeds niet een 9.
 • @smaakmaker

  Niet zeuren, je hebt het spel nog niet uitgespeeld en je zit steeds te zeuren dat het niet jou ding is, wrm kocht je het dan?
 • @NintiBoy

  Zeg nergens dat het niet mijn ding is. Ik geef aan dat ik het voorlopig nog geen 9 vind. En dat kan nog komen. Maar dat denk ik niet. En wat is er mis met een 8 game mocht ik dat als persoonlijk eind cijfer aan deze game plakken. Ik was op school ruim tevreden met een 8 haha 😜
 • … Maar mijn screenshots zijn de mooiste :-)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren