Ervaringen met Fortnite op pc

Het is makkelijker te besturen

Geschreven door Ryan van der Vlugt: Na Fortnite lang gespeeld te hebben op de Nintendo Switch en PlayStation is het op de pc wel moeilijker, vandaag ga ik wat dingen vertellen over mijn ervaringen met Fortnite op de pc.

Ik heb al heel veel ervaring met Fortnite, maar op de pc is het echt een uitdaging voor mij. Vandaag heb ik wel een aantal opvallende dingen gezien, zoals dat veel toetsen om Fortnite te spelen op de pc lijken op die van andere spellen. Vandaag heb ik niet gewonnen, maar ik wil en zal veel beter worden dan dat ik nu ben. Ik vind Fortnite een leuke schietspel, maar je hebt een goede computer nodig om het spel te kunnen spelen.

Fortnite

Ik speel Fortnite sinds het vierde seizoen mijn Nintendo Switch. Toen vond ik de game wel leuker, maar nu is het wel wat stommer omdat er heel veel nieuwe plekken in de Fortnite battle royale-wereld zijn. En de pc is wel beter dan de Nintendo Switch omdat op de Switch minder aan kan. Maar het kan ook aan je wifi verbinding liggen. Fortnite is gemaakt door Epic Games. Epic Games heeft ook meerdere spellen, ik weet niet welke, maar ik ben er 100% zeker van dat ze die hebben. Hierboven zie je een skin met een OG rugtas en het dansje SWIPE IT .OG betekent dat je net bent begonnen met het spel.

Dit artikel delen

Over de auteur

Crew De redactie van InsideGamer.nl

Reacties

  • Shooters
    kun je ook het beste op de pc spelen. Met de muis kun je zoveel beter richten.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren