1. Escape from Tarkov-bèta krijgt grote update

Escape from Tarkov-bèta krijgt grote update

Kaart winkelcentrum gaat veranderen

De Escape from Tarkov-bèta krijgt een grote update.

De update past onder andere de map Interchange aan, specifiek met nieuwe uitgangen. Verder zijn de overlevingsmechanieken een stuk strenger gemaakt, zoals de nieuwe stamina-mechaniek. Als de speler te intensief bezig is kan het personage vermoeid raken en gebruikt deze meer energie.

De stamina-mechaniek is verdeeld in twee vakken: één vak is voor de benen en de ander voor de armen. Bij de benen wordt stamina gebruikt bij bijvoorbeeld rennen en springen. Voor de armen verliest de speler energie door het richten van wapens of het gooien van granaten.

Naast de stamina-mechaniek is er ook een gewichtmechaniek aangekondigd, waarbij spelers trager worden als ze te veel spullen bij zich dragen. Het is ook niet meer mogelijk om naar de vlooienmarkt te gaan als het personage een lager level dan vijftien heeft. Mogelijk is deze laatste maatregel om te voorkomen dat mensen er misbruik van maken.

Escape From Tarkov is alleen verkrijgbaar op pc.

tarkov

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Goede game. Het is totaal anders dan Warzone, maar ik denk wel dat ze last gaan krijgen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren