1. Escape room gebaseerd op Prince of Persia laat van zich zien

Escape room gebaseerd op Prince of Persia laat van zich zien

Ontsnap uit het Fort der Tijd

Ubisoft heeft de eerste trailer van Prince of Persia: The Dagger of Time uitgegeven, een aankomende escape room.

De escape room speelt zich af in de wereld van Prince of Persia: The Sands of Time en draait om samenwerking.In teams van maximaal vier personen moeten spelers verschillende puzzels oplossen om uit het Fort der Tijd te ontsnappen en een kwaadaardige magiër te verslaan.

De escape room komt uit in driehonderd landen, waaronder Nederland. Op de officiële website is een kaart te zien zodat je weet waar de escape room allemaal te ervaren is. Een precieze releasedatum voor de escape room is nog niet bekend.

The Dagger of Time is niet de eerste escape room van Ubisoft. Eerder kwam het bedrijf al met Escape the Lost Pyramid en Beyond Medusa's Gate, beiden gebaseerd op Assassin's Creed.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Kan me voorstellen dat het een verdomd goede escape room zal zijn als ze ook wat van hun niet zo netjes behandelde staff hebben laten mee denken. Het werken bij Ubisoft zal voor diegene vast ook hebben aangevoeld als een escape room.
  • Dit soort uitstapjes ter behoeve van world building kan ik meestal pas waarderen als een franchise (of heel portfolio van een uitgever) echt stevig staat. Bij Ubi is momenteel bijna het tegenovergestelde aan de hand.

    Zou graag zien dat ze dit eerst aanpakken, met goede nieuwe entries van Prince op Persia en Splinter Cell of eindelijk een concreet beeld van Beyond Good and Evil. Maar ze geven de voorkeur aan herhalingsoefeningen en twijfelachtige zijstapjes voor Sam Fisher in mobiele games. Met daar bovenop nog eens de crisis in hun organisatie.
  • De escape room komt uit in driehonderd landen, waaronder Nederland.
    Er zijn wereldwijd honderdzesennegentig landen.
    Hoe komt de auteur bij driehonderd landen?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren