1. Evan vecht voor het volk in Ni No Kuni 2-launchtrailer

Evan vecht voor het volk in Ni No Kuni 2-launchtrailer

Het wachten is voorbij

In de Ni No Kuni 2-launchtrailer zet Evan zijn angsten opzij en komt hij op voor het volk.

Ni No Kuni 2: Revenant Kindom is sinds vandaag te koop. Zit je op je werkstoel te popelen om het spel te spelen, of wacht je terwijl het spel wordt installeerd, dan is hier nog even een launchtrailer om alvast in de stemming te komen.

In de trailer zien we hoe de troon van Evan en zijn familie gestolen worden en hoe hij vervolgens tracht deze weer te herwinnen. Ook zien we gameplaybeelden van gevechten en de Kingdom builder- en skirmish-modi. In Kingdom builder kun je bouwen om je eigen koninkrijk te maken en skirmish is een rts-achtige modus. Ook komt een scheur in de wereld in beeld waar Roland waarschijnlijk doorheen komt.

Hoewel Studio Ghibli niet meer officieel meegewerkt heeft aan het vervolg van Ni No Kuni heeft het nog aanzienlijke invloed gehad op het spel. Zo werd de muziek gecomponeerd door Joe Hisaishi, die ook de muziek maakte van Princess Mononoke en Howl's Moving Castle. Ook was Yoshiyuki Momose, een animateur die een belangrijke rol speelde voor onder andere Princess Mononoke en Spirited Away, de karakterontwerper. Zij spelen allebei belangrijke rollen in de wereldberoemde animatiestudio. Ook worden volwassen thema's subtiel onder de aandacht van de spelers gebracht. Ben je benieuwd naar Ni No Kuni: Wrath of the White Witch? Lees dan onze review.

In de review van Ni no Kuni 2: Revenant Kingdom schreef Alicia Tai:

"Koning Evan heeft niet alleen de harten van zijn volk veroverd, maar ook die van ons. Ni No Kuni 2 vertelt een hartverwarmend verhaal en is ook nog eens heerlijk om te spelen dankzij een bijzondere variatie aan gameplay. Niet alle elementen komen even goed uit de verf en de game trapt in veel van dezelfde valkuilen als zijn voorganger, maar als je vanaf de troon van Evermore uitkijkt over je zelfgebouwde imperium, voel je je de koning te rijk."

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren