1. Evil Dead The Game in ontwikkeling voor consoles en pc

Evil Dead The Game in ontwikkeling voor consoles en pc

Verschijnt ergens in 2021

Evil Dead The Game is vannacht aangekondigd tijdens The Game Awards.

Het spel is gebaseerd op de bekende horrorfranchise van regisseur Sam Raimi. Spelers vechten tegen pure slechte krachten van de Necronomicon Ex-Mortis. Situaties zijn geïnspireerd door de drie cultfilms en de Starz-serie.

Spelers werken in teams van vier samen en proberen te overleven. Spelers kunnen echter ook de krachtige Kandarion Demon besturen om op Ash en zijn vrienden te jagen.

De game wordt ontwikkeld door Boss Team Games en uitgegeven door Saber Interactive. Evil Dead The Game verschijnt in de loop van 2021 op PlayStation 4, Xbox One, Switch en pc.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Mijn aversie tegen mp games is vooralsnog groter dan mijn "fanboyism" van evil Dead.
 • @Meta_coola
  Ik was al benieuwd wat je hier van zou vinden.
  Ik had liever weer een game gezien als Regeneration.
  Dit 4 tegen 1 stijl game i niet echt mijn ding, hoe vet het ook is om als Ash te spelen… ;)
 • @mole28

  Ik ben heel erg blij dat er weer een game komt en ik hoop dat ( ondanks ik niks heb met dit soort multiplayer) de game goed gaat verkopen en een nieuwe generatie mensen interesse krijgen in de gehele franchise.

  Wel mooi om te horen dat Bruce Campbell de stem doet. Hij is gewoon weg niet te vervangen als het op Ashley "Ash" J Williams aankomt. Ook mooi dat characters zoals king Arthur, scott en Kelly Maxwell ( laatst genoemde mag nog steeds met mijn boomstick komen spelen) er in voor komen

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren