1. Evil Dead: The Game wordt op de Summer Game Fest-show getoond

Evil Dead: The Game wordt op de Summer Game Fest-show getoond

Inclusief het zusje van Ash

De aankomende multiplayergame Evil Dead: The Game is één van de spellen die tijdens de Kick Off Live-show van Summer Game Fest wordt getoond.

Dat werd via het officiële Twitter-account van de game onthuld. Het is voor het eerst dat er gameplay van het spel wordt getoond - de game werd afgelopen december middels een CGI-trailer op The Game Awards onthuld. 

Het Kick Off Live-evenement van Summer Game Fest wordt aanstaande donderdag om 20:00 uur Nederlandse tijd gehouden. Hoewel Summer Game Fest losstaat van E3, wordt het Kick Off Live-evenement min of meer als startschot van E3 gezien. De E3 wordt van aanstaande zaterdag tot en met komende dinsdag gehouden.

Evil Dead: The Game is gebaseerd op de bekende horrorfranchise van regisseur Sam Raimi. Spelers vechten tegen de slechte krachten van de Necronomicon Ex-Mortis. Situaties zijn geïnspireerd door de drie cultfilms en de Starz-serie. 

Spelers werken in teams van vier samen en proberen te overleven. Spelers kunnen echter ook de krachtige Kandarion Demon besturen om op Ash en zijn vrienden te jagen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren