1. Evil Genius 2 uitgesteld tot 2021

Evil Genius 2 uitgesteld tot 2021

Nog even geen World Domination

Simulatiegame Evil Genius 2: World Domination is uitgesteld tot 2021.

Ontwikkelaar Rebellion heeft in een Tweet laten weten dat hun opkomende simulatiegame Evil Genius 2: World Domination wordt uitgesteld tot de eerste helft van 2021.

In het bericht is te lezen dat Covid-19 een grotere impact op de ontwikkeling heeft gehad dan de uitgever/ontwikkelaar had gedacht. Rebellion voegt hieraan toe dat het uitstellen van de game de enige juiste beslissing voor alle betrokkenen.

Het gaat hier om het vervolg op de in 2004 verschenen sim van Sierra waarin spelers hun eigen thuishaven voor de ultieme slechterik bouwen. Rebellion kocht de rechten op de franchise in 2006.

Evil Genius 2 geeft spelers de kans om als superschurk de wereld te terroriseren en de ultieme schuilplaats te bouwen. Tegelijkertijd doen geheim agenten hun best om de wereld te redden, wat vraagt om valstrikken en een leger aan kanonnenvoer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren