1. Vechtspellen voor EVO 2020 aangekondigd

Vechtspellen voor EVO 2020 aangekondigd

Mortal Kombat 11 is opvallende afwezige

EVO 2020 heeft officieel de line-up bekendgemaakt voor het aankomende game-evenement. EVO zal in totaal acht toernooien organiseren en daarnaast nog een invitational toernooi.

De line-up bestaat uit: Super Smash Bros. Ultimate, Tekken 7, Street Fighter 5, Dragon Ball FighterZ, Granblue Fantasy: Versus, Samurai Shodown, SoulCalibur 4, Under Night In-Birth Exe:Late[cl-r]. Tot slot is er nog een Marvel vs. Capcom 2 toernooi waarbij spelers alleen op uitnodiging mee mogen doen.

EVO 2020 LineUp

Opvallend is dat Mortal Kombat 11 en BlazBlue: Cross Tag Battle afwezig zijn bij deze line-up, die vorig jaar wel aanwezig waren op het evenement. Met Granblue Fantasy: Versus als nieuwe game voor EVO zou het kunnen dat Arc System Works zich liever op dat spel focussen in plaats van BlazBlue: Cross Tag Battle.

EVO 2020 neemt van 31 juli tot 2 augustus plaats in Las Vegas.

Dit artikel delen

Over de auteur

Zoë Bonefaas Zodra ik een Game Boy in de hand gedrukt kreeg, was ik om. Het leukste van games vind ik de verhalen die ze vertellen. Favorieten zijn Assassin's Creed, Skyrim, Stardew Valley en Life is Strange. Buiten verhalen in videogames ben ik ook fan van verhalen op andere manieren. Voor de hand liggend dus van films en series (Marvel, DC, Star Wars, Disney, She-ra Princes of Power, Lucifer... ik kan echt eeuwig doorgaan).

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren