1. Exclusieve gyms voor Pokémon Sword en Shield

Exclusieve gyms voor Pokémon Sword en Shield

Drie nieuwe pokémon onthuld

Het officiële Youtube-kanaal van Pokémon heeft een nieuwe trailer van Pokémon Sword en Shield naar buiten gebracht. In deze trailer worden nieuwe details onthuld over de nieuwe spellen.

Al vanaf de eerste generatie Pokémon-spellen, worden er meerdere varianten van de spellen uitgebracht. Het verschil tussen deze spellen is niet altijd even groot. Op een paar exclusieve pokémon per spel na is er vrijwel geen verschil tussen de varianten. Daar komt bij Pokémon Sword en Shield verschil in.

In Pokémon Sword en Shield zijn er weer exclusieve pokémon per spel te verkrijgen. Dit keer is er meer exclusieve content. Er zullen exclusieve gyms verschijnen in de twee varianten. Bij Pokémon Sword neem je het op tegen de Martial Arts-specialist Bea, terwijl je het in Pokémon Shield op mag nemen tegen de ghost-specialist Allister.

In de trailer worden ook drie nieuwe pokémon onthuld. Het gaat hier om Alcremie, Rolycoly en Duraludon. Verder werd Gigantamaxing geintroduceerd, wat pokémon niet alleen groter maakt, maar ook een andere vorm geeft. Eerder werd dynamaxing al aangekondigd.

Bekijk hieronder de nieuwe trailer.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Wacht nog altijd op Skate 4...

Reacties

  • Een beetje een "meh" trailer. Wel tof dat er meer verschil tussen de games komt, echter tot nu toe nog niet genoeg voor mij om beide versies te kopen.
  • Ben benieuwd naar de overige verassingen tot de release komt. :)
    Nog steeds enthousiast voor de game, dus ja.
  • Sinds het bekend is dat Game-Freak haar secundaire team op dit project gezet heeft, en de prioriteit bij haar 'eigen' game Town ligt, kijk ik niet meer echt uit naar deze titel. Ook oogt de gameplay echt kaal en saai, en er lijkt gewoon weinig liefde in te zitten. Een echte 3D Pokemongame is een jongensdroom van mij, maar het lijkt erop dat Gamefreak deze niet waar gaat maken. Ik snap dat de PokemonCompany haar ogen op de mobiele markt richt met haar franchise sinds het succes van GO. Maar toch is deze titel voor de Switch toch geen onpopulair gegeven, ze gaan (mits ze het goed aanpakken) dik en dik verdienen aan deze titel. Dit is een system-seller, dus ook Ninentdo heeft er veel baat bij dat deze titel een succes wordt. Dat er zo slap met zoiets als een full-blown Pokemon RPG wordt omgegaan, daar snap ik echt geen ene reet van. Laat GF maar varen als ze Pokemon zat zijn en zo graag een game willen maken waar niemand op zit te wachten…
  • @benjaminben Ik vraag me af in hoeverre Pokemon Company betrokken is bij de ontwikkeling van Go. Is het niet eerder een licentiedingetje dat ze genoemd worden als mede-ontwikkelaar, maar is Niantic de uiteindelijke ontwikkelaar? Verder ben ik het wel eens met je indruk dat Sword en Shield nog steeds niet weet te overtuigen. Krijg een beetje UltraSun en Moon-gevoel, ook van die gemakkelijke volledige RPG Pokémon-games, maar die in feite niets toevoegen.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren