1. Extra Pokémon Go-bonussen voor thuisblijvers

Extra Pokémon Go-bonussen voor thuisblijvers

Nu beschikbaar

Niantic heeft weer nieuwe bonussen in het leven geroepen om Pokémon GO speelbaar te houden in de periode van zelfisolatie. De update is vanaf nu beschikbaar op smartphones.

Eerder had Pokémon GO ook al een corona-update, die onder andere Incense goedkoper maakte en meer pokémon aantrok. Nu heeft Niantic nog meer aanpassingen gedaan om spelers te vermaken tijdens de corona-uitbraak. Vanaf nu hoeven spelers niet meer een bepaald aantal stappen te zetten om mee te kunnen doen aan de Go Battle League. Ook is er in de winkel elke dag een andere bundel te vinden voor één Pokécoin en krijgen gebruikers twee keer zoveel Stardust en XP voor de eerst gevangen pokémon van de dag.

Pokémon GO is beschikbaar op Android en iOS.

pokemon go

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren