1. Fairy Tail-releasedatum is bekendgemaakt

Fairy Tail-releasedatum is bekendgemaakt

Speelbare personages van andere gildes ook bekendgemaakt

Via een nieuwe trailer is de releasedatum van de anime-game Fairy Tail bekendgemaakt, evenals een aantal andere speelbare personages. The game is vanaf 19 maart 2020 beschikbaar voor pc en vanaf 20 maart voor PlayStation 4 en Switch.

Het is al een tijdje bekend dat de populaire anime een nieuwe game krijgt onder dezelfde naam. Spelers kunnen de bekende afleveringen ervaren in-game, maar er zijn ook afleveringen toegevoegd die nooit in de anime zaten. Eerder leek het alsof de gebruiker alleen kon spelen als een van de leden van de gilde Fairy Tail. In de nieuwe trailer wordt echter getoond dat er ook speelbare personages zijn uit andere gildes, die zeker bekend voorkomen voor Fairy Tail-fans. Zo is één van deze speelbare personages ‘The “Handsome Mage’ Ichiya Vandalay Kotobuki, of kies ervoor om te spelen als ‘The Sky God Slayer Mage’ Sherria Blendy, om een tweetal te noemen.

De originele manga, waaruit de anime ontstond, begon in 2006 – geschreven en getekend door Hiro Mashima. De anime-serie ging van start in 2009 en is uitgegroeid tot een bekende titel onder anime- en manga-fans over de hele wereld. Het verhaal volgt voornamelijk Natsu Dragneel, één van de Dragon Slayers, maar door de anime heen krijgt de kijker nog veel meer te zien van allerlei andere personages. De game gaat het originele verhaal voor een deel volgen, maar heeft ook zijn eigen onderdelen.

Fairy Tail is vanaf 19 maart 2020 beschikbaar voor pc en vanaf 20 maart 2020 voor PlayStation 4 en Switch.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren