1. Fall Guys verkoopt 11 miljoen keer op pc, Doomguy komt mogelijk naar game

Fall Guys verkoopt 11 miljoen keer op pc, Doomguy komt mogelijk naar game

Spel is sinds augustus verkrijgbaar

Er zijn elf miljoen exemplaren van Fall Guys: Ultimate Knockout verkocht op pc. Daarbij lijkt Doomguy als skin naar de game te komen.

Fall Guys verscheen in augustus, dus in een krappe vier maanden tijd zijn de elf miljoen pc-spelers bereikt. Verkoopcijfers van de PS4-versie zijn niet bekend, al liggen die waarschijnlijk lager, omdat het spel in augustus gratis was voor PlayStation Plus-bezitters.

Op Twitter hint Mediatonic daarnaast naar een nieuwe skin voor in de game. Hoewel er vooralsnog alleen een schaduwfiguur te zien is, vermoeden veel gamers dat het gebaseerd is op Doomguy, het hoofdpersonage uit de Doom-games.

In Fall Guys: Ultimate Knockout racen spelers langs obstakels om als eerste de finish te halen. De game kent verschillende varianten en absurde spelletjes om te winnen. Het tweede seizoen van de game is inmiddels in volle gang.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Nieuwtje:
    De nextgen versie van Fifa 21 is een dag eerder uitgekomen dan aangekondigd. Vanochtend de PS5 versie gedownload en tot mijn grote verbazing was de game meteen speelbaar. Gewoon de PSN store openen en zoeken naar FIFA. De upgrade heb je snel gevonden. Als je de game op disc hebt gekocht voor je PS4 wel zorgen dat de disc in de console zit.
  • En wanneer komt Fall Guys nu is naar de Xbox?

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren