1. Fall Guys-update introduceert nieuw speelveld

Fall Guys-update introduceert nieuw speelveld

En frist de boel flink op

Een grote tussentijdse update van Fall Guys introduceert een nieuw speelveld en brengt een aantal verandering aan in bestaande uitdagingen.

Het tweede seizoen van Fall Guys is inmiddels alweer halverwege. Tijd dat de boel weer een beetje wordt opgefrist, zo dacht ontwikkelaar Mediatonic. In een tussentijdse update brengt de ontwikkelaar de nodige veranderingen aan in bestaande parcours en introduceert het zelfs een compleet nieuw speelveld.

Het nieuwe speelveld heeft de naam Big Fans gekregen en bevat volgens Mediatonic dezelfde spanning als de See Saw-uitdaging maar is meer dodelijk vanwege een flink aantal sneldraaiende messen.

Zoals gezegd zijn ook de bestaande maps hier en daar aangepast. Zo zijn een aantal vallen verplaatst en wordt er nog meer focus gelegd op het middeleeuwse thema van seizoen 2. In de video hieronder kun krijg je alvast een beeld van de veranderingen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren