1. Fallout 76-bèta verlengd voor pc na vernietigende bug

Fallout 76-bèta verlengd voor pc na vernietigende bug

Bug verwijderde de gehele 50GB-game

Bethesda heeft de Fallout 76-bèta van 1 november voor pc verlengd met vier uur. Dit nadat een eerdere bètaversie met een grootte van 50GB verstoord werd door een bug waardoor spelers het hele spel opnieuw moesten downloaden.

Tijdens de bèta voor pc maakte Bethesda in een tweet de alarmerende melding dat pc-gebruikers de game meer mochten aanraken. Bethesda legde later uit dat er een bug aanwezig was in het spel dat ervoor zorgde dat mensen de bèta opnieuw moesten downloaden.

Doordat veel mensen last hadden van de bug en de bèta afliep, heeft Bethesda in een volgende tweet aangekondigd dat de volgende pc-bèta voor Fallout 76 van 1 november vier uur langer gaat duren om het goed te maken. De bèta begint om 20:00 uur en duurt tot 05:00 uur.

Fallout 4

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Ik denk dat dit spel een leuke overweging is om aan te schaffen na een jaar van de release. Het wordt bijna een trend bij dit soort online RPG's om dat te gaan doen.
  • AAfgelopen nacht beta gespeeld. Goed mee vermaakt. Hij is wel pittig met momenten.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren