1. Fallout 76-bèta-releasedatum bekend

Fallout 76-bèta-releasedatum bekend

Vanaf 23 oktober voor Xbox One en 30 oktober PS4 en pc

De releasedatum voor de bètaversie van Fallout 76 is bekendgemaakt. Op 23 oktober komt de bèta uit voor Xbox One en vanaf 30 oktober voor andere platformen.

Mensen die de game gereserveerd hebben voor op de pc, kunnen de bètaversie spelen wanneer het live is gegaan op de Bethesda Launcher. Consolespelers die de game gereserveerd hebben moeten de bètaversie zoeken in hun daarvoor bestemde webwinkel.

Fallout

Om de bètaversie te spelen is een Xbox Live of PS Plus-lidmaatschap vereist. De bètaversie is elke dag te spelen tussen de vier en acht uur lang. Bij het spelen van de bètaversie krijg je toegang tot de volledige game en Bethesda is van plan om de voortgang die is geboekt over te zetten wanneer de game volledig uitkomt. Het de benodigde opslagruimte wordt ongeveer 45 GB zijn. Pre-loaden is niet mogelijk. Mensen met een pc-versie hoeven achteraf niet de game opnieuw te downloaden in tegenstelling tot de consoles.

Fallout 76 verschijnt op 14 november.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren