1. Fallout 76 dit weekend gratis te spelen

Fallout 76 dit weekend gratis te spelen

Tot en met 18 mei

Fallout 76, de multiplayer-rpg van Bethesda, is dit weekend tijdelijk gratis te spelen. Dat maakte Bethesda bekend op Twitter.

Fallout 76 kwam in 2018 uit op verschillende platformen. De game had een moeilijke start door de vele bugs en glitches bij de release. In april kwam er nog een grote, gratis update uit die veel content aan de game heeft toegevoegd. Dit weekend is het mogelijk om gratis de game met deze Wastelanders-update gratis uit te proberen. Vanaf vandaag 18:00 tot maandag 18 mei is de game gratis beschikbaar via Bethesda. De aankondiging is hieronder te bekijken.

Lees hier onze review over Fallout 76.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Al geven ze me 100 euro
  • Heb hem nog een kans gegeven en nee het is geen diamant maar ik vermaak me er prima mee. Nog steeds bugs maar een hele grote verbetering.
  • Sorry veelste duur, ik vind dat prijs tegen over plezier moet staan en "gratis" is nog teveel geld

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren