1. Fallout 76 is vanaf 14 november verkrijgbaar

Fallout 76 is vanaf 14 november verkrijgbaar

Is een online game

Fallout 76 komt op 14 november uit en is een online game waarin spelers kunnen samenwerken of het tegen elkaar kunnen opnemen.

De game kan wel alleen gespeeld worden, maar de focus ligt op meerdere spelers die elkaar kunnen tegenkomen en samen kunnen werken of elkaar aan kunnen vallen. Spelers zitten niet op één server, maar nemen wel altijd hun progressie mee. De game heeft dedicated servers.

Zoals al bekend was komen spelers na 25 jaar uit Vault 76 en in een wereld die opnieuw opgebouwd moet worden. De game speelt zich af in West-Virginia, in een wereld die vier keer zo groot is als Fallout 4. Het spel bevat zes heel verschillende regio's.

Spelers kunnen op verschillende plekken nucleaire wapens vinden om zichzelf te beschermen. Daarvoor moeten wel nucleaire codes gevonden worden. Vervolgens kunnen nucleaire wapens verzonden worden naar een plek naar keuze, bijvoorbeeld waar andere spelers zitten. Op de gebombardeerde plek zijn vervolgens moeilijk verkrijgbare resources te vinden.

Fallout 76 krijgt een bèta, al is nog niet bekend wanneer. Ook is er een collector's edition van de game aangekondigd. Hierin zit onder andere een wereldmap die licht geeft in het donker, figuurtjes die op de map geplaatst kunnen worden en een Fallout-helm met werkende lamp en stemvervormer.

Bethesda kondigde verder ook aan dat Fallout Shelter vanaf nu gratis op PlayStation 4 en Switch verkrijgbaar is.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Na de aankondiging dacht ik eerst: wat moet ik hier mee. Nu met die tweede trailer kriebelt het wel weer. Fallout 4 was voor mij persoonlijk een sof, maar Virginia oogt sfeervol!
  • Persoonlijk vind ik het zo jammer van dat online gedeelte. Mocht je optioneel coop kunnen spelen met 3 anderen, was t mooi geweest voor velen, maar kon je het nog naast je neer leggen en zou ik het niet erg vinden. Maar een wereld waar wildvreemde in rondlopen die mij kunnen neerschieten e.d., dat zie ik niet echt zitten.

    Ach hoef ik iig niet te hypen tot 14 november en misschien valt t uiteindelijk wel mee allemaal het online gedeelte.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren