1. Nieuwe update en battle royale-modus voor Fallout 76

Nieuwe update en battle royale-modus voor Fallout 76

Gratis trial vanaf vandaag beschikbaar voor Fallout 76-spelers

Ontwikkelaar Bethesda brengt een nieuwe uitbreiding, genaamd Wastelanders, uit voor Fallout 76. Daarnaast voegt het een battle royale-modus met de naam Nuclear Winter toe aan de game. Dit meldt het bedrijf tijdens zijn E3-persconferentie.

Met de Wastelanders-uitbreiding wordt de focus gelegd op een nieuw verhaal in Fallout 76. De Wastelanders-update speelt zich een jaar later af na het openen van Vault 76 en zijn er mensen die zijn teruggekeerd naar Appalachia. Verschillende groepen Settlers en Raiders plannen om over de wereld te heersen en proberen een verborgen schat te claimen. De uitbreiding bevat een nieuwe reeks aan quests waarmee de keuzes verschillende gevolgen kan hebben.

Ook biedt de Wasterlanders-update nieuwe wapens en uitrustingen evenals de toevoeging van menselijke npc’s. Spelers kunnen vanaf vandaag tot en met 17 juni een gratis trial spelen van de Wastelanders-uitbreiding.

Bethesda maakte ook bekend een battle royale-modus toe te voegen aan Fallout 76, genaamd Nuclear Winter. Deze nieuwe modus wordt gespeeld met 52 spelers en daagt de speler uit om te strijden voor de rol van opzichter van Vault 51.

In de modus kunnen spelers onder andere exclusieve perks vrijspelen, een C.A.M.P. opzetten en atoombommen lanceren. Spelers moeten tijdens de modus elkaar zien uit te schakelen terwijl een ring van vuur het speelveld steeds kleiner maakt. Vanaf vandaag kunnen Fallout 76-spelers een sneak peek ervaren van de Nuclear Winter-modus.

Wastelanders-modus verschijnt aankomende herfst voor Fallout 76 beschikbaar op pc, Xbox One en PS4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

 • Hahaha, wat een grap!
  Alsof een 2 jaar te laat toegevoegde game-mode die troep nog kan redden….
 • @CyberMaranoid
  2 jaar? De game kwam november uit. ;)
  Verder wel met je eens.. Too little, too late.
 • @Gaaiz
  Ik doelde erop dat het Battle Royale gebeuren 2 jaar geleden populair begon te worden, en nu weer aan het afzwakken is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren