1. Fallout 76-speler boos vanwege onsterfelijkheid

Fallout 76-speler boos vanwege onsterfelijkheid

Speler overleeft zelfs knal van kernbom in de game

Een speler van Fallout 76 heeft last van een bug in het spel, waardoor hij niet meer dood kan gaan in het spel. De speler heeft via Reddit zijn klacht gedeeld over hoe teleurgesteld hij is dat de spanning van het spel van hem ontnomen is.

Reddit-gebruiker, Brogadyn, heeft ervaren dat vanaf het bereiken van level veertig hij door verschillende obstakels zonder schrammetje heen komt. Zo bleek het geval te zijn dat bij een bepaalde afgrond, daar waar zijn medespelers dood gingen in het spel, hij de val overleefde. De onsterfelijkheid is de gevolg van een bug in de game. Brogadyn wenst nu ook gewoon dat hij wel weer dood kan gaan in Fallout 76 om de spanning te behouden. "Er zijn letterlijk nul manieren waarop ik in Fallout 76 dood kan gaan, zelfs als ik dat zou willen." Een knal van een kernbom is ook niet genoeg om dood te gaan in het spel.

Fallout 76

Brogadyn heeft meerdere pogingen gedaan om bericht te krijgen van Bethesda voor verdere hulp. Ondertussen heeft Bethesda de situatie opgemerkt en de speler gevraagd voor meer informatie over de situatie. Hiermee is het probleem van Brogadyn binnenkort wellicht opgelost. Sinds het uitbrengen van Fallout 76, kampt het spel met technische problemen. Zo was het voorgekomen dat wanneer drie kernbommen tegelijk afgingen de game vastliep.

Fallout 76 is verkrijgbaar op pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

 • En daar zit ik dan Fallout 3 te spelen! Opstarten en gaan. Fijne avond!
 • Dit wordt echt totale FLOP!
 • Jammer dat ze hun tijd en geld niet aan Elder Scrolls 6 hadden besteed. Ipv deze meuk. Aangezien het waarschijnlijk dezelfde mensen die aan 76 hebben gewerkt nu ook aan Elder Scrolls 6 gaan werken. Moeten we ons misschien nog wel zorgen maken ook. Mag iig hopen dat er nieuwe engine in Scrolls 6 komt. Want fallout 76 lijkt meer op een PS3/xbox360 game. Dan een current gen game.
 • @fdennis

  Jij hebt dus niks gevolgd?
  1. Deze game is niet gemaakt door de mensen achter TESV, Fallout 4, etc. En deze mensen gaan ook absoluut niet werken aan TES6, lol.
  2. Fallout 76 ziet er gewoon prachtig uit, alleen de animaties zijn vrij outdated…die ze al verbeterd hebben voor Starfield.
  3. De tijd en geld besteden ze aan Starfield in BGS Maryland, deze is gemaakt door BGS Austin…een multiplayer studio.
 • @Ardyn

  En jij kan wel een bezoekje aan de opticien gebruiken neem ik aan? Ik reageer zeer zelden op deze site, maar ik had dan ook nooit verwacht dat iemand zo glashard zou liegen over Fallout 76. De graphics zijn ronduit verschrikkelijk. Hieronder reageer je ook nog eens op een manier waarop je het laat lijken alsof wij alle bugs die bij de fallout-engine zitten maar gewoon op de koop toe moeten nemen.
  Dat mensen zich zorgen gaan maken over Elder Scrolls 6 is niet meer dan normaal, want zoals het er nu naar uitziet gaat ook die game op dezelfde engine ontwikkeld worden. Anno 2018 is dit onnaceptabel. De betreffende engine wordt al jaren van ellende bij elkaar gehouden. Zie het als een boot met zo'n 100 gaten erin geprikt waar bethesda elke keer doodleuk een stukje ducttape overheen plakt en het vervolgens als 'zo goed als nieuw' probeert door te verkopen.
 • @TukNL

  Hulde!
 • Geef het tijd, de game trekt echt wel bij.
  Ik vind het belachelijk hoe slecht mensen hierop reageren, kwa bugs verwacht je toch niks anders van een Bethesda RPG gemaakt op de Gamebryo sourcecode…een sourcecode van inmiddels 21 jaar oud.
  En hoe gevuld de wereld is, ja…zoals basically elke andere multiplayer shooter is.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren