1. Fallout 76-spelers krijgen veelgevraagde functie

Fallout 76-spelers krijgen veelgevraagde functie

Spelers kunnen eigen winkel openen in Fallout 76

Spelers in Fallout 76 krijgen binnenkort de mogelijkheid om een eigen winkel te openen. Dit wordt bekend naar aanleiding van een recente blogpost op de officiële website van Bethesda, waarin de plannen worden uitlicht voor toekomstige updates.

Bij de aankondiging van de nieuwe functie, genaamd 'player vending', worden nog geen details onthuld over de precieze werking in Fallout 76. Bij player vending kunnen spelers normaliter hun eigen winkel openen en verschillende voorwerpen verkopen aan andere spelers. Er zijn momenteel nog veel onduidelijkheden over de werking van de verkoop van de goederen.

Zo ontstaan er vragen over het feit of spelers fysiek aanwezig moeten zijn om goederen te kunnen verkopen. Daarnaast wordt onder andere afgevraagd: welke goederen verkocht kunnen worden, waar een winkel opgezet kan worden en in hoeverre spelers vrij zijn om de prijs van verkochte goederen te bepalen. Het is op dit moment ook nog onduidelijk wanneer de nieuwe functie precies arriveert in Fallout 76.

Fallout 76

Naast de player vending-functie werden in dezelfde blogpost onder andere nieuwe missies aangekondigd, in-game-evenementen, Vaults en een nieuwe PvP-modus. Daarnaast gaf Bethesda aan binnenkort wederom een grote update uit te brengen waarin de ontwikkelaar meldt veel gemelde problemen van spelers op te gaan lossen.

Bethesda lijkt hiermee de valse start van Fallout 76 in 2018 goed te willen maken. De ontwikkelaar ontving veel kritiek over de game met name door de grote hoeveelheid bugs, het klantenbeleid met de canvas tassen en de microtransacties. In onze review benoemde Sam dat de game bij de lancering vol zat met bugs en sindsdien wordt de game ook overladen met negatieve reacties waar Bethesda zich uit probeert te redden

Fallout 76 is verkrijgbaar voor pc, Xbox One en PlayStation 4.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

  • Is dit een spel of gewoon een virtuele marktplaats? Virtuele items kopen en verkopen, wat heeft dit met gamen te maken?
  • @Pyaan123
    Probeert een semi mmo te zijn. Daar zijn deze dingen normaal in.
  • Too little, too late….

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren