1. Bethesda toont bouwsysteem in Fallout 76 in trailer

Bethesda toont bouwsysteem in Fallout 76 in trailer

Lekker C.A.M.P.eren

In een nieuwe gameplaytrailer van Fallout 76 laat Bethesda zien hoe het C.A.M.P-systeem in elkaar steekt. Daarnaast worden gevechten met enorme vijanden getoond.

Bethesda liet al op de E3 gameplaybeelden zien, maar nu is het bedrijf deze beelden in trailers aan het stoppen. Zo werden er laatst monsters uitgelicht die in volksverhalen uit West-Virginia voorkomen en in de game zijn verwerkt.

Deze nieuwste trailer genaamd 'A New American Dream', demonstreert hoe het, net zoals in Fallout 4, mogelijk is om basissen te bouwen. Hiervoor gebruiken spelers de 'Construction and Assembly Mobile Platform' (C.A.M.P.). Dit is een versie van de workshop in Fallout 4 die spelers ergens kunnen neerzetten om een basis in elkaar te flansen.

Tevens laat de trailer zien dat de basis aangevallen kan worden door verscheidene vijanden. Zo is er een draak te zien die in staat is om de basis te vernietigen. Daardoor moeten spelers snel handelen om hun basis te redden.

Bovendien laat de trailer kort de foto-modus van zien, waar personages vol trots naast het overschot van een vermoorde draak staan. Tenslotte hint Bethesda naar het gebruik van nucleaire wapens, maar daar zijn geen beelden van.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren