1. Fallout Classic Collectie gratis voor Fallout 76-spelers

Fallout Classic Collectie gratis voor Fallout 76-spelers

Collectie verkrijgbaar voor voor pc-spelers van Fallout 76

Bethesda heeft bekendgemaakt dat spelers van de pc-versie van Fallout 76 gratis de Fallout Classic Collection kunnen downloaden. De collectie is te downloaden via de Besthesda Launcher.

De collectie bevat de eerste twee Fallout-games en Fallout Tactics: Brotherhood of Steel. Game-ontwikkelaar Bethesda heeft bekendgemaakt dat pc-spelers van Fallout 76 de Fallout Classic Collection vanaf nu gratis kunnen downloaden. De spelers van de pc-versie van de game moeten wel vóór 2019 zijn ingelogd met het spel.

Fallout 76

Ook maakte Bethesda bekend dat er deze maand twee nieuwe updates voor Fallout 76 onderweg zijn. De eerste update zorgt voor meer stabiliteit in de game en is lanceert op 14 januari. De tweede update brengt onder andere aanpassingen voor de Legendary-modus. Eerder werd bekend dat Fallout 76 een veelgevraagde functie kreeg waarbij spelers hun eigen winkel kunnen openen in de game.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Ze beginnen behoorlijk wanhopig te worden,

    Eerste zware prijs verlaging
    En nu dit hahah

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren