1. Boze 4chan-gebruikers nemen Fallout First-site over

Boze 4chan-gebruikers nemen Fallout First-site over

Bethesda blijkt FalloutFirst.com niet te hebben geclaimed

Fallout First is de nieuweabonnementsdienst van Bethesda. Ze zijn alleen vergeten de domeinnaam voor de dienst te claimen en anderen zijn hen nu voor. En niet zomaar anderen: het zijn 4 chan-gebruikers die helemaal los gaan op de site.

Falloutfirst.com wordt nu gebruikt om Fallout de grond in te stampen, maar de teksten zijn geschreven alsof ze vanuit Bethesda zelf komen. De website opent met de tekst: “Sinds de lancering van Fallout 76 hebben we consequent niets gedaan om de ervaring te verbeteren en te evolueren op basis van jullie slechte feedback. Daarom zijn we verheugd om Fallout F *** YOU 1 te lanceren, een premium ass-lidmaatschap dat iets biedt waar domme spelers al sinds de lancering om hebben gevraagd: privéwerelden voor jou en bepaalde idio- * hoest * ... vrienden.”

Fallout 76

De makers van de parodiewebsite gaan verder door uit te leggen wat de abonnementen te bieden hebben en waarom het een slechte keuze is. Veel spelers zijn ontevreden met de nieuwe dienst en vinden dat de prijs veel te hoog ligt. Bovendien vinden veel gebruikers dat deze functies al veel eerder geïmplementeerd hadden moeten worden na aanleiding van hun feedback. Hierbij gaat het voornamelijk om het Private Worlds-concept, dit was gepland om eerder uit te komen, namelijk tijdens de gratis Wastelanders-update. Het concept is destijds uitgesteld en is nu dus onderdeel van de betaalde dienst, tot groot ongenoegen van de gebruikers.

“Zoals met alles wat we doen voor Fallout 76, denken wij eerst aan de bottom line, we negeren je feedback en we gaan de pay-to-win-diensten verbeteren in de komende maanden, dus alsjeblieft, hou je mond en neem het gewoon aan, - groeten van jullie ‘vrienden’ bij Bethesda,” aldus de makers achter de parodiewebsite.

Dit artikel delen

Over de auteur

Dagmar De Groot Stagiaire op de redactie van InsideGamer en Gamer.nl. Grote Final Fantasy- en Tomb Raider-fanaat. Ook anime- en manga-obsessed, basically a tiny-lil'-5-foot-4-inches-nerd. Sword Art Online-boeken, -serie en -games zijn fantastisch, don't @ me ;)

Reacties

  • Beetje kinderachtig, maar Bethesda verdient 't ook wel een beetje met die hele Fallout 76 onzin..
  • Lekkere timing ook met de release van The Outer Worlds..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren