1. Fallout: The Frontier weer beschikbaar na dramatische lancering

Fallout: The Frontier weer beschikbaar na dramatische lancering

Bepaalde content verwijderd

Het is weer mogelijk om de gigantische Fallout: New Vegas-mod, The Frontier, te downloaden. 

Een van de grootste mods ooit is na enige tijd weer te downloaden via bepaalde modwebsites. Fallout: The Frontier werd 15 januari gelanceerd en dat ging niet zonder slag of stoot. 

Nadat de populariteit van de gigantische mod verschillende websites deed crashen, werd snel duidelijk dat sommige toevoegingen niet door de beugel konden. Zo werd een van de ontwikkelaars beschuldigd van het verspreiden gevoelige content van minderjarige. Vanzelfsprekend zijn deze toevoegingen verwijderd. 

Bovendien hebben verschillende ontwikkelaars aangegeven dat ze hun bijdrage niet meer in de game willen zien omdat ze niks meer met het project te maken willen hebben.

De mod is al zo'n zeven jaar in ontwikkeling en betreft de grootste mod ooit voor een Fallout-game. Spelers verkennen de bevroren vlaktes van Portland, Oregon, dat inmiddels onderdeel is van de New California Republic en de Crusaders of Steel.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren