1. Super Mario Bros heeft door fan gemaakte battle royale-modus

Super Mario Bros heeft door fan gemaakte battle royale-modus

Met maximaal honderd spelers per ronde

Het is nu mogelijk om een battle royale-modus van Super Mario Bros te spelen in de browser. Honderd spelers kunnen het tegelijkertijd tegen elkaar opnemen in de levels van het platformspel uit 1985.

Youtuber InfernoPlus heeft een battle royale-modus gemaakt voor Super Mario Bros. Het spel, genaamd Mario Royale, is afgelopen weekend gelanceerd en kan hier gratis in de browser worden gespeeld met een toetsenbord of controller.

Mario Royale wordt gespeeld door maximaal honderd spelers tegelijk in World 1, 2 of 3 uit Super Mario Bros, welke willekeurig wordt gekozen aan het begin van de ronde. De drie spelers die vervolgens als laatste overblijven of als eerste het einde van alle levels in de World bereiken, winnen de ronde. Hierbij kunnen, net zoals in het originele spel, power-ups worden gevonden om langer in leven te blijven of om vijanden uit te schakelen.

Een combinatie van snelheid, oplettendheid en overleven is belangrijk in Mario Royale. Alle blokken, vijanden en power-ups in de levels zijn namelijk gedeeld tussen alle spelers, wat tot veel chaotische situaties kan leiden. InfernoPlus noemt zijn eigen creatie, dat op het moment van schrijven meer dan 500 online spelers telt, dan ook een 'echte zonde'.

Dit artikel delen

Over de auteur

Ralph van Dodewaard Redacteur bij Gamer.nl en de tafeltenniskoning op de redactie.

Reacties

  • Zo naief…….Ninja's will get him.
  • Snel even spelen voordat het advocatenleger van Nintendo zijn huis bestormt
  • Lees de titel even over..

    Serieus. Battel Royale?

    EDIT: Ah geen dank. ;)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren