1. Fan heeft Nintendo Switch-achtige PS4 gebouwd

Fan heeft Nintendo Switch-achtige PS4 gebouwd

Een fan heeft een eigen PS4 U Gamepad gemaakt en beweert dat het bijna geen lag heeft in tegenstelling tot de officiële Remote Play van Sony waarmee je ook PS4-games kunt spelen op andere apparaten.

De U Gameppad bestaat uit een 10 inch 1080p scherm, een powerbank, wireless HDMI en Joy-Con-controllers van de Nintendo Switch. De creatie weegt bij elkaar zo'n 900 gram.

Volgens YouTuber 'My Mate VINCE' heeft de wireless HDMI een lag heeft van slechts 1 milliseconden. Het scherm zelf heeft 8 milliseconden vertraging en de Joy-Con controllers hebben ook een kleine input lag. Bij elkaar is dit volgens de fanaticus verwaarloosbaar en is het bijna niet te merken wanneer hij binnen bluetooth-afstand van de PS4 blijft. Zo heeft hij de console met behulp van een HDMI-splitter ook aangesloten op een tv en demonstreert hij hoe weinig input lag het apparaat daadwerkelijk heeft.

Dit is minder dan de lag van Remote Play die op de PS4 zelf zit. Dit systeem werkt namelijk via het internet wat ervoor kan zorgen dat games onspeelbaar worden wanneer je internet niet snel genoeg is.

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Lol, Japan's biggest powers combined :)

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren