1. Fan heeft 'Lost'-eiland nagemaakt in Far Cry 5

Fan heeft 'Lost'-eiland nagemaakt in Far Cry 5

Bijzonder accuraat

Een fan heeft een gedetailleerde replica van het eiland van Lost na in Far Cry 5 gemaakt, met de map editor van de game.

YouTuber Un-Break-Able geeft in een video een uitgebreide rondleiding in zijn creatie. Met de map editor kunnen spelers zelf gebieden maken en delen met anderen. Het eiland is te vinden onder de naam TV LOST Series op PlayStation 4.

Wel laat Un-Break-Able weten dat de gameplay op de map niet geweldig is wegens de grootte en het tijdslimiet van tien minuten. De creatie is daarom ook meer bedoeld om het tot in detail nagebouwde eiland te bewonderen. Mochten spelers het toch willen, dan kunnen ze er alsnog deathmatches op spelen.

Zoals Un-Break-Able zelf ook aangeeft moesten sommige designzaken gegokt worden. In het Hydra-seizoen waren er bijvoorbeeld alleen losse kamers in de show te zien. Voor de exacte lay-out moest hij een schatting maken. Ook laat hij weten dat hij de content van de game LOST: Via Domus niet is toegevoegd ondanks dat ze volgens de wiki canon zijn. Dit omdat er dan dingen inconsistent worden en omdat hij er bovendien niet zo bekend mee is.

"Een tijdje geleden maakte een fan de Titanic na in Halo Forge en, hoewel dat ook indrukwekkend was, is het toch niet hetzelfde als een complete, verkenbare eiland. De Titanic had namelijk geen interieur. Toch moeten beide makers bijzonder veel tijd en liefde in hun creaties gestopte hebben."

- Arran

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Als groot fan van de serie destijds (heb alle seizoenen 2x gezien) vind ik dat hij een uitstekende job gedaan heeft.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren