1. Fan maakt Mortal Kombat-skins voor Fortnite

Fan maakt Mortal Kombat-skins voor Fortnite

Nog meer ninja's in Fortnite

Eric 'Decay' Tran, een artiest die onder andere gewerkt heeft aan personages voor Injustice 2 heeft Fortnite-skins ontworpen voor Scorpion en Sub-Zero uit Mortal Kombat. Deze ontwerpen maakte hij openbaar op Twitter.

Fans bleven vragen naar een eerbetoon aan de bekende streamer en Fortnite-speler Ninja. In de comments van de tweet laat Tran weten dat hij ontwerpen naar Ninja heeft gestuurd en dat hij aangaf de ontwerpen leuk te vinden, maar ze niet heeft gedeeld op Twitter of in een stream.

De skins zijn grotendeels hetzelfde als de personages in de fighting-games, maar de schoenen zijn iets aangepast. Ook heeft Scorpion de draak van Mortal Kombat als pikhouweel. Als rugzak heeft hij bovendien een schedel waar twee zwaarden in zijn gestoken. Sub-Zero, daarentegen, heeft een pikhouweel gemaakt van ijs. Zijn rugzak is een pinguïn met een blauwe bandana.

Decay heeft de skins als fan gemaaky en het is geen officiële aankondiging van Epic Games. Waarschijnlijk gaan ze niet in de game verschijnen en als dat wel gebeurt, dan is de kans groot dat er aanpassingen aan gemaakt zijn. Voor meer artwork van Eric Tran, klik op deze link.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren