1. Fan maakt Cyberpunk 1997 in Dreams

Fan maakt Cyberpunk 1997 in Dreams

PS1 demake van Cyberpunk 2077

Een fanatieke Cyberpunk 2077-fan heeft een PlayStation 1-versie van het spel in de PlayStation 4-game Dreams gemaakt .

In een video van de YouTuber Bearly Regal is de demake van Cyberpunk 2077, of Cyberpunk 1997 zoals hij de game zelf noemt, te aanschouwen. De game is volledig gemaakt in Dreams, een creatieve game dat spelers in staat stelt om de meest bijzondere werelden te maken. Alles is gebouwd met een klassieke pixel artstijl .

De video begint met een korte rondleiding in de thuisbasis van de protagonist. Hier kunnen spelers ontspannen, missies accepteren en hun statistieken verbeteren. Bovendien kunnen spelers het appartement volledig personaliseren. Er is ook een persoonlijke wapenopslag aanwezig. Hier kunnen wapens worden opgeslagen en bepaalde uitrustingen worden geselecteerd. Vooralsnog is echter alleen de 9mm Vindicator te zien, het standaardwapen van een politieagent.

Vervolgens gaat de YouTuber naar buiten en toont hij hier de markt die aan het appartement grenst. Hier kunnen spelers verschillende goederen kopen en verkopen. Verder vertelt Bearly Regal dat het aantal bezoekers beïnvloed wordt door tijdstip. Een aantal van deze bezoekers kunnen worden aangesproken en op deze manier kunnen er zijmissies worden ontgrendeld.

Ten slotte toont de ontwikkelaar Night City. Spelers kunnen hier rondrijden in een politieauto met een topdown-perspectief. Volgens de ontwikkelaar reageert de wereld op de speelstijl van de speler en dat geldt ook voor het verhaal.

Benieuwd hoe Bearly Regal dit allemaal heeft gemaakt? Bekijk dan hier een video waarin hij het een en ander uitlegt over de ontwikkeling van Cyberpunk 1997.

Hieronder kan je de korte tour door Cyberpunk 1997 bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Cody van den Bogert Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Enorme Zelda-fanaat en Mr. Fifa. Speelt games het liefst op het moeilijkste niveau en is dan ook gek op soulslikes. Telt af tot Skate 4...

Reacties

  • Het ligt ws aan mij, maar ik ben totaal niet hyped voor CP. Had zoveel liever een Witcher 4 game gehad
  • Goddamn wat is Dreams toch awesome, wat sommige mensen hier mee kunnen maken is echt ongelooflijk mooi en briljant

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren