1. Kan je Minecraft uitspelen zonder te minen?

Kan je Minecraft uitspelen zonder te minen?

Youtuber Hedgey doet het!

YouTuber Hedgey heeft een allereerste video geüpload waarin te zien is hoe Minecraft wordt uitgespeeld zonder ook maar één keer een blok te minen voor grondstoffen.

Hedgey gaat dorp na dorp af op zoek naar voorwerpen om het avontuur mee te beginnen, dit alleen is ontzettend tijd consumerend omdat er niet veel dorpen worden gegenereerd. Hedgey is ontzettend vindingrijk wanneer het komt tot manieren vinden om voorwerpen te verzamelen. Door Creepers te laten ontploffen nabij bomen verzamelt Hedgey hout waarmee andere items gemaakt kunnen worden. Zo is ook het wapen gemaakt waarmee uiteindelijk de Ender Dragon verslagen wordt.

De Reddit-thread van Hedgey's prestatie is ook erg populair onder Reddit-gebruikers met ruim twaalfduizend upvotes en driehonderd reacties, op het moment van schrijven. Veel gebruikers vragen zich af of de seed (de locatie waarin een speler gedropt wordt) van tevoren was getest. Voornamelijk wordt deze vraag gesteld omdat de End Portal zich in een grot bevindt, hierdoor hoefde Hedgey niet te minen. Het kan gewoon geluk zijn, of Hedgey heeft van tevoren de seed getest om te zorgen dat het mogelijk zou zijn.

Dit soort uitdagingen worden wel vaker op YouTube gezet. Laatst lukt het een andere YouTuber nog om Minecraft uit te spelen zonder überhaupt te lopen. Hij gebruikte enkeleen varken en een aantal boten.

Bekijk hieronder de gameplay van Hedgey.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren