1. Fanmade trailer van Paper Zelda uitgekomen

Fanmade trailer van Paper Zelda uitgekomen

Volledig in stijl Paper Mario

Het YouTube-kanaal 64 Bits heeft een fanmade trailer gemaakt van The Legend of Zelda volledig in de stijl van Paper Mario. De video is nu op YouTube te bekijken.

Eerder deze week gingen er geruchten rond dat er een nieuwe Paper Mario-game in ontwikkeling is, samen met verschillende Mario-remasters. 64 Bits heeft het alleen over een iets andere boeg heen gegooid en heeft een fanmade trailer van Paper Zelda uitgebracht.

De trailer laat Paper Link zien die verschillende avonturen meemaakt. Zo loopt hij door de Lost Woods en krijgt hij een horde Cuckoos over zich heen. Verder zitten er ook genoeg easter eggs naar eerdere Zelda-games in. Zo vliegt Paper Link op zijn Loftwing, vecht hij tegen Ganondorf uit The Windwaker, loopt hij over de kaart uit The Legend of Zelda II: The Adventure of Link. De trailer is hieronder te bekijken.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

  • Super tof! Jammer dat Nintendo niet zelf met dit soort games komt.
  • Kijk, dit soort games zal ik blindeloos kopen!

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren