1. Fortnite-fans denken dat de komeet met aliens te maken heeft

Fortnite-fans denken dat de komeet met aliens te maken heeft

Een noodoproep kan gevonden worden op in-game tv-schermen

Fans denken nu dat de mysterieuze komeet in Fortnite het werk is van aliens. Ook zijn er in-game noodoproepen gevonden.

De komeet, waarvan spelers al een tijdje van denken dat het Tilted Towers zal vernietigen, komt steeds dichterbij en nieuwe theorieën over zijn herkomst zijn opgedoken op basis van veranderingen in de game na update 3.6. Naast wat nieuwe wapens en een self refund-feature zijn er namelijk ook nieuwe op UFO-lijkende 'sterren' in de lucht te zien. Een Redditor laat met een filmpje de ster goed zien.

Bovendien moeten spelers in een nieuwe missie van de Save the World-modus telescopen uit elkaar halen om er een grotere mee te bouwen. Deze missie krijgen ze van Lars, die de spelers vertelt dat zijn vriend Carlos "iets gezien heeft in de lucht" dat lijkt te communiceren met de zombie-achtige Husks. Carlos blijkt aan het einde van de missie ook nog eens vermist. "Wherever he is, we're about to have some company", voegt Lars tenslotte toe.

Fortnite

Ondertussen zijn er op in-game televisieschermen noodoproepen te zien die bovendien rare geluiden afspelen. Fans vonden een verborgen bericht die "they don't want us to k" spelt in morsecode. De uitzender van het bericht lijkt onderbroken te worden maar waarschijnlijk is het laatste woord "know". Ook is er audio gevonden die waarschijnlijk klaarstaat voor het moment dat de komeet inslaat.

Waneer de komeet inslaat en wat voor veranderingen dat met zich meebrengt is nog geheel onbekend. Epic Games heeft daar nog niets over laten weten.

"Ik heb verder niets met Fortnite, maar dit gebeuren en de speculatie rondom de komeet vind ik toch wel een leuk fenomeen. Voor mijn part mogen andere games dit ook af en toe doen voor spectaculaire nieuwe content. Daarentegen zou de teleurstelling wel erg groot zijn als de veranderingen niet écht heel cool zijn."

 - Arran. 

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

  • Nog een week wachten en wij weten het.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren