1. Fans verwachten Pokémon: Let’s Go Johto-aankondiging

Fans verwachten Pokémon: Let’s Go Johto-aankondiging

Veel Johto-knuffels in de achtergrond

Pokémon-fans vermoeden dat de grote aankondiging bij de nieuwe Pokémon Presents-presentatie volgende week Pokémon Let’s Go Johto gaat zijn. Fans deelden hun speculaties onder andere op Twitter.

Afgelopen woensdag vond de eerste Pokémon Presents plaats waar onder andere de game New Pokémon Snap en de app Pokémon Smile werden onthuld. Pokémon-CEO Tsunekazu Ishihara kondigde bij het einde van de presentatie aan dat er nog één groot project is die The Pokémon Company wil onthullen. Deze wordt volgende week aangekondigd tijdens een tweede editie van de presentatie.

Veel fans denken alleen het antwoord al te weten. Zij zeggen namelijk dat de grote aankondiging volgende week Pokémon Let’s Go Johto-games gaan zijn. De theorie is ontstaan op basis van de knuffels die achter Ishihara in een kast staan. Zo staan de knuffels van de mythische Johto-pokémon Entei, Raiku, Suicune,Ho-oh en Lugia in de kast. Verder staan de twee Johto-evoluties van Eevee; Espeon en Umbreon en de laatste evoluties van de starters Totodile en Cyndaquil volledig in het zicht.

Johto was de regio van de tweede generatie Pokémon-games. De originele games; Pokémon Gold en Pokémon Silver kwamen in 1999 uit op de Game Boy. In 2009 kwamen de remakes Heart Gold en Soul Silver uit op de Nintendo DS. Het is natuurlijk nog niet zeker of de theorieën van de fans kloppen.

Lees hier onze review over het eerste deel Pokémon: Let’s Go, Eevee en Pikachu. Deze games waren gebaseerd op de eerste Pokémon-games in de Kanto-regio.

Dit artikel delen

Over de auteur

Jolien Mauritsz Ik ben een echte rpg-liefhebber. The Legend of Zelda, The Elder Scrolls en Pokémon behoren tot mijn grote favorieten. Verder speel ik ook graag simulatie games zoals de Sims, Story of Seasons en Stardew Valley. Verder lees ik graag een goed fantasyboek en volg ik verschillende anime- en manga-series. Ja ik ben een echte nerd.

Reacties

 • Let's Go Maril & Let's Go Togepi?
 • @blue_blade_3 Zouden eventueel inderdaad logische keuzes zijn!
 • @JolienMauritsz
  Ben benieuwd. Weet niet of ik de game zal kopen. Vind lets Go eevee wel leuk, maar niet heel bijzonder. Zeker niet nu de tofste functie ook in Sword & Shield zit (in mijn ogen).
 • @blue_blade_3 @jolienmauritsz Dan hoop ik toch liever op een Let's Go Riolu & Let's Go Buizel of iets dergelijks ;)
 • @kayaboy
  Dat zijn echter geen gen 2 mons.
 • @blue_blade_3 Nee daar ben ik mij van bewust ;) Hoop gewoon heel erg op een Gen4 'remake'…
 • Kom maar op! Ik vond he Let’s Go gen 1 games echt top! :D
 • Hopelijk iets als een Pokémon Colosseum remake!!!
 • Hmmm vond lets go wel grappig voor een keer, maar nog een deel had niet echt mijn voorkeur.
 • Ik hoop 't niet, de vorige Let's Go games waren troep.. en bovendien is Johto zó zó saai om doorheen te gaan.. by FAR de slechtste regio, ongeacht de nostalgische brillen die iedereen op schijnt te hebben haha
 • Nee, eerst de beurt aan Sinnoh.
  Daarnaast is Johto mijn minst favoriete regio aan zich (zeker de pokémon) en ben ik benieuwd of ze ook Kanto toe zullen voegen dit keer…
  Don't get me wrong, de games zelf zijn geweldig, maar dat heeft meer te maken met de spectacle van G&S en de remakes.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren