1. Fans kunnen bieden op echte props uit de Warcraft-film

Fans kunnen bieden op echte props uit de Warcraft-film

Nu kun je gekleed als Medivh de film opnieuw kijken

Er is een veiling opgezet op Prop Store waar fans props van de Warcraft-film kunnen kopen.

De Warcraft-film die in 2016 in de bioscoop te zien was viel bij veel mensen niet zo in de smaak en Thijs schreef in onze review dat het vooral gemaakt is voor echte Warcraft-fans. Voor deze fans is de veiling een uitstekende kans om de gebruikte props in huis te halen.

Deze props zijn echter niet goedkoop. De battle armor van King Lane staat op het moment van schrijven op 2400 dollar (ongeveer 2000 euro), terwijl zijn troon en Ogrin Doomhammers Doomhammer beiden staan op 1200 dollar.

Warcraft-film

Het is zelfs mogelijk een echt paardenuitrusting te kopen, inclusief een mannequin om het tentoon te stellen. Veel van de te verkrijgen voorwerpen zijn wel erg groot wat, naast de prijs van de prop zelf, ook zorgt voor flinke verzendkosten. Bovendien moeten de fans natuurlijk ook plek hebben om de nieuwe verkregen wapenuitrustingen uit te stallen.

Dit artikel delen

Over de auteur

Arran Winmai Met veel liefde speel ik games als Horizon Zero Dawn, Dishonored en Fallout 3. Race- en sportgames zijn niet echt mijn ding, maar gelukkig zijn er genoeg andere genres!

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren