1. Twitter-account voor Mario's 35ste verjaardag mogelijk ontdekt

Twitter-account voor Mario's 35ste verjaardag mogelijk ontdekt

Worden de Mario-remasters binnenkort aangekondigd?

Fans hebben een mogelijk Twitter-account rondom de viering van Mario's vijfendertigste verjaardag gevonden.

Het Twitter-account heet @supermario35th en is nu nog inactief. Fans hebben bekeken wat het mailadres is waarmee het account is aangemaakt, en het lijkt om hetzelfde mailadres te gaan dat achter de officiële Japanse Twitter-accounts van Splatoon en Super Smash Bros. zit. Vermoedelijk is het Twitter-account dus van Nintendo.

Mario bestaat dit jaar 35 jaar en Nintendo heeft nog geen games aangekondigd rondom deze viering. Wel gaan al geruime tijd geruchten dat het bedrijf met remasters of remakes van Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy komt. Ook zou Wii U-game Super Mario 3D World naar Switch worden gebracht. Een onderdeel van dit gerucht was het bestaan van een nieuwe Paper Mario-game, die inmiddels al is onthuld en vrijdag uitkomt onder de naam Paper Mario: The Origami King.

Mario

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • 35 nog maar damn wou dat ik nog zo jong was ;)


  Super Mario 64 remake zou wel leuk wezen opzich.
 • Kom maar op met de remasters/remakes aankondiging!
  Ik kijk vooral uit naar SM64 & SMS! <3
 • @PietS.

  Volgens laatste insiders worden het geen van de 3 remakes. En bij de laatste 2 lichte opgepoetste games. Erg gaar dus. Jammer dat mensen Nintendo er mee laten weg komen. Maar als andere bedrijven dit zouden doen ze tot de enkels afzagen.
 • @smaakmaker

  Op welke ‘3’ en welke ‘2’ doel je?
 • @PietS.

  Mario sunshine en galaxy worden zeer licht geüpdated.
 • @smaakmaker

  En SM64?

  O en het blijven voor nu enkel roddels hè, dus we moeten toch echt even afwachten.
  (Hiermee zeg ik btw niet, dat het niet klopt wat je zegt/gelezen hebt.)
 • Dus als ik het goed begrijp gaat die volgende Nintendo direct een Mario direct worden. Wat ik hoorde dat geen van de 3 oude games remakes worden. Maar dat lijkt mij voor Mario 64 toch echt wel noodzakelijk.

  Laat ik het zo stellen wanneer alle games alleen maar een lichte opgepoetste versies zijn dan vind ik het geen aankoop waard. En ik vind dat Nintendo een draai om zijn oren dient te krijgen maar ik blijf het wel wat ik eerder zei een ernstige Mario overkill vinden. We zitten te zeuren over dezelfde soort ubisoft games etc. Maar dat er 4 Mario games gaan verschijnen wat geen nieuwe games zijn slikken de meeste hier als zoete koek best bijzonder. Het is duidelijk dat Nintendo zijn software line up niet op orde heeft. En natuurlijk is het bijzonder dat Mario 35 jaar bestaat. Maar er zijn meer series die aantal jaar bestonden en daar deden ze niets mee.


  Zonde dat Nintendo de laatste tijd echt Mario door je strot duwt. Lego sets van Nintendo die Mario geralateerd zijn. Nu deze collectie en port. Daarbij hoop ik op een general direct ipv een Mario only direct.
 • @smaakmaker

  Ik ben het deels met je eens: er zijn veel Mario games en alleen remasters zou ik ook niet leuk vinden.

  Echter is Mario wel het personage van Nintendo en figureert hij in veel verschillende soorten/typen games. Dus het zijn niet allemaal dezelfde. Daarnaast: de huidige jonge generatie heeft die oude games niet allemaal gespeeld en als ze kwalitatief goed genoeg zijn, waarom zou je er geen geld aan willen verdienen als Nintendo zijnde?

  Ik heb wel liever nieuwe games hoor. M64 heb ik enkel op de DS gespeeld, dus mss is die het overwegen waard als er een Switchversie komt, geheel opnieuw opgebouwd. Galaxy vind ik op de Wii nog meer dan prima. Die hoeft niet persé een nieuwe.
 • @Luigi1985

  Ja omdat veel mensen de oude games gespeeld niet hebben moeten ze deze games remasteren. Dan kunnen we alle oudere Nintendo games wel opnieuw uitbrengen en van Sony en van Xbox. En ik snap ook wel dat ze het doen het is lekker goedkoop cashen. Maar ik vind niet dat we Nintendo er geen draai om de oren voor mogen geven.
 • @smaakmaker

  Nou ja… Games van de eerste Xbox worden ook speelbaar op de nieuwe Xbox, dus in feite een andere methode met dezelfde uitkomst. Hoeveel geld je vindt dat het waard is, scheelt per persoon.

  En een draai om de oren geven? Hoe zie je dat voor je?
 • @PietS.

  Ja dat heet backwards compatible dat is iets anders daar hoef je niet 60 euro voor te betalen.
 • @smaakmaker

  Uiteindelijk speel je oude games op de nieuwste console, dus het eindresultaat is hetzelfde.
  En ik zeg ook: ‘Hoeveel geld je vindt dat het waard is, scheelt per persoon.’
 • @PietS.

  Dat is nogmaals een totaal ander iets. Nintendo vraagt er 60 euro voor ik hoef een x 60 te betalen voor jaar gamepass of ik kan gewoon oude games die ik al had gewoon spelen op mijn Xbox.
 • @smaakmaker

  Ik ga het nog gemakkelijker maken voor je…:
  - Hetzelfde resultaat: Oude games, op nieuwste console.
  - Kost meer geld. Zelf kijken of je het 't geld waard vindt.
 • @PietS.

  Nogmaals deze vergelijking klopt voor geen meter. De ene zijn remasters en de andere heet backwards compatible. De ene zijn oude games in originele staat spelen de andere zijn oude games met een lichte grafische update spelen. Je bent in de war Piet.
 • @smaakmaker

  Die originele Xbox(360) games zien er straks op de nieuwe Xbox veel beter uit en zien er nu op de XOX zelfs al beter uit. Deze games krijgen een automatische upgrade. Als de 3D Mario games slechts geremastered of zelfs geport worden, dan krijg je dus een vergelijkbaar resultaat.

  –> Hier een XOX voorbeeld en XSX uitleg. Daar is niets 'originele staat' aan.

  Dat Xbox ze (goedkoop) aanbied via BC en Nintendo ze opnieuw uitbrengt (voor het volle pond) als remasters, doet niets af aan het feit dat oude games speelbaar worden gemaakt op de nieuwste consoles.

  Ik vraag me nu wel af… Heb je wel ooit een oude game (zoals bv. Oblivion) via BC op de XOX gespeeld? Doe het eens, zou ik zeggen, dan zie je wel wat ik bedoel. :)
 • @PietS.

  Nee want oude games speel ik als ze speel via gamepass. En dan is er nog een schande mits het lichte remasters zijn Nintendo er 60 euro voor vraagt.
 • @smaakmaker

  Doe dat maar eens, zou ik zeggen. Dan zie je dat ik gelijk heb en die games er een stuk beter uitzien op de XOX (en straks op de XSX nog beter).

  En nogmaals: Als je het te duur vindt, dan moet je ze lekker links laten liggen. Dat mag iedereen voor zichzelf weten. Persoonlijk vind ik het niet duur, maar ook niet goedkoop. Dit met het oog op dat ik een groot Mario fan ben en het minimaal 3 games zijn (volgens de roddels dan), maar al deze games al eens uitgespeeld (en in bezit) heb.
 • @PietS.

  We zullen eerst afwachten wat er komt. Maar ik hoop als ik eerlijk ben gewoon een general direct. Met andere smaken dan Mario.
 • @smaakmaker

  Inderdaad. Ik hoop ook op een normale Direct, maar een Mario Direct vind ik ook prima.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren