1. Fans speculeren: Death Stranding zou zich afspelen in IJsland

Fans speculeren: Death Stranding zou zich afspelen in IJsland

Fans speculeren aan de hand van foto's en Twitter-posts over de mogelijkheid dat Death Stranding zich afspeelt in IJsland.

Een paar dagen geleden werd door de maker van Death stranding, Hideo Kojima, een afbeelding uit het spel getweet. Het plaatje bevat alleen wat gesteente met mos. Sommige fans denken dat het mos weleens Solid Snake zou kunnen zijn in een camouflage-pak en dat de afbeelding dus een teaser is voor een nieuwe Metal Gear Solid-game. Deze speculatie is niet bevestigd.

Nu is op Twitter een opmerking geplaatst over dat het mos overeenkomt met bekende lava-velden in IJsland. Rafael Andrade ligt de vergelijking uit door het plaatje van Kojima onder een foto van de velden te zetten. Hideo Kojima heeft deze vergelijking geretweet. Dit zou weleens een hint kunnen zijn van Kojima dat Andrade op het goede spoor zit.

Daarnaast wordt er ook opgemerkt dat Kojima in 2014 naar IJsland is gegaan om inspiratie op te doen voor Metal Gear. Hij tweette eveneens over het mos van het gebied: "Only moss lives here?". Het is dus mogelijk dat een gedeelte of zelfs de hele game zich hier afspeelt.

Na de opmerking van Andrade wees Twitter-gebruiker BlueHarvey er tevens op dat de omgeving uit een eerdere Death Stranding-trailer veel lijkt op een opvallende bezienswaardigheid in IJsland: de kegelvulkaan Hverfjall.

ijsland vergelijking death stranding

Dit artikel delen

Over de auteur

Pablo_Bool Ik ga graag eindeloos dood in Dark Souls en speel nog steeds intensief Call of Duty 4 (mods) op de pc. In Fortnite: Battle Royale mag je mij ook graag komen afschieten. Daarnaast duik ik graag in obscure technoplaten rond de jaren 90

Reacties

  • Te mooi om waar te zijn, maar wat zou het een bizar goeie stunt zijn als dit toch een Metal Gear blijkt te zijn.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren