1. Fantaseren over nieuwe Star Wars games

Fantaseren over nieuwe Star Wars games

Ik ben fan van Star Wars en van de Star Wars games. Nu de Skywalker Saga is afgelopen leek me het leuk om te fantaseren over de mogelijkheden tot nieuwe games. Om mezelf wat uit te dagen moeten ze allemaal in de Skywalker Saga plaatsvinden en elke game moet een ander genre zijn. Let's GO!


Let op! Dit kan spoilers bevatten voor The rise of Skywalker
Star Wars Jedi: Fallen Knight (single player Story Game)
Dit is soortgelijke game als Star Wars Jedi: Fallen Order. In deze game volgen wij Kylo Ren en de Knights of Ren. Het vindt zich plaats tussen de The Last Jedi en The rise of Skywalker. We volgen Kylo Ren hoe hij planeten veroverd, Sith Relics zoekt en hij zijn Force Powers ontwikkeld. Als antagonist zouden we Rey kunnen gebruiken maar ook andere Force-Users zoals Inquisitors die de val van de Empire hebben overleefd.Hoezo Kylo ren hoor ik jullie denken. Persoonlijk vind ik dat Kylo Ren een geweldige personage is in de Star Wars Sequels en het meest interessante verhaal om te volgen.

Star Wars Sergeant (single/multiplayer Turnbased)
Ik vind Fire Emblem een geweldige series en zou het geweldig vinden als dit gecombineerd zou zijn met Star Wars.In dit spel ben je de sergeant van een kleine legereenheid. Je kan als voorbeeld nemen Rogue One hoe zo'n eenheid eruitziet. Je kan kiezen uit 4 Legerfracties/verhalen. De Republic en de Separists van de Clone Wars en van de Civil War de Rebels en de Empire. Per fractie heb je ook verschillende eenheden en persoonlijkheden die ook weer hun eigen verhaal hebben.
Deze game is ook geschikt voor Multiplayer. Je kunt dan gevechten hebben van 1 vs 1 maar ook 2 vs 2 en zelfs 4 vs 4.

Star Wars: Order 66 (top-down dungeon crawler)
Star Wars: Order 66 lijkt op The Binding of Isaac. Je bent een Jedi en bevind zich in de Jedi Temple als Order 66 plaatsvindt. Jij moet dan als Jedi door de verschillende ruimtes om te ontsnappen uit de tempel.De game is erg lastig en zal ook geen checkpoints hebben. Als je doodgaat zullen de ruimtes en vijanden veranderen zodat het weer een hele andere ervaring wordt dan de vorige.
Als je het lukt om te ontsnappen krijg je te zien hoelang jou Jedi zou overleven na de ontsnapping . Dit wordt gebaseerd op je score. In elke kamer zijn er punten te vinden en je krijgt ook punten hoe snel je bent met ontsnappen, hoelang je bezig bent met bosses en met de puzzels.

Star Wars: The New Republic (MMO)
Star Wars: The New Republic wordt de nieuwe MMO die iedereen gaat spelen. Het is hetzelfde idee van Star Wars The Old republic maar dan in de tijd na de Return of the Jedi. Je kunt kiezen uit 9 verschillende Classes en 3 verschillende Fracties.
De 3 Fracties zijn de Empire, de vroegere Rebels (New Republic) en de neutrale spelers. De empire hebben als Classes de Inqiusitor, Stormtrooper en de Imperial Agent. De New Republic heeft de Jedi, Republic Trooper en de Special Agent.
De neutrale spelers hebben de Forcegebruiker, de bounty hunter en een smokkelaar.
Het verhaal begint als Luke Skywalker de Emperor heeft verslagen en zijn nieuwe Jedi Order start. Zelf speel je natuurlijk niet als Luke of andere bekende personen maar zij zullen jou de quests geven en het verhaal vertellen.


Overige Ideeën
Een Knights of the Old Republic remake met een nieuw verhaal maar met de oude twist. Een Bounty Hunter game wat lijkt op GTA., een nieuwe X-Wing/TIE-pilot game en natuurlijk een nieuwe Lego Star Wars game rondom de sequels.
Wat vonden jullie van mijn ideeën? Hebben jullie nog gave ideeën? Willen jullie meer van
dit soort artikelen?
Laat het gerust horen in de reacties!

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Hoi Jo_joost, tof dat je een artikel hebt geschreven!

    Je plaatjes doen het niet: je hebt niet de directe link naar de afbeeldingen gebruikt, maar de link naar de Google zoek-opdracht. Heb je de directe links voor me? Ik bedoel dan een link die eindigt in iets aan .jpg of .png.

    Dan kan ik het artikel even voor je aanpassen :)
  • Ik zie liever diverse singleplayer games ala the Force Unleased en Jedi outcast / Academy.
    En dan met de lengte van Fallen Order en boss fights ala the Force Unleased.

    Van mij part mag het zelfs in een héél nieuw verhaal afspelen buiten de Skywalker saga om.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren