1. Harry Potter: Wizards Unite uitgesteld naar 2019, eerste trailer uitgebracht

Harry Potter: Wizards Unite uitgesteld naar 2019, eerste trailer uitgebracht

Logo hint naar Fantastic Beasts-content

Update: Inmiddels is een korte teaser trailer van de Wizards Unite verschenen. Bekijk de video hieronder.

Oorspronkelijke tekst: De mobiele game Harry Potter: Wizards Unite is uitgesteld naar 2019. Ook onthult het nieuwe logo mogelijk meer over de inhoud.

Op de fanwebsite Pottermore is een nieuw logo verschenen van de aankomende mobiele AR-game Harry Potter: Wizards Unite. Pottermore licht in een nieuwsbericht uit hoe de vormgeving van het logo hint naar het bevatten van gameplay-elementen uit de Fantastic Beasts-franchise.

De opmaak van het logo is vergelijkbaar met de stijl van Fantastic Beasts. Daarmee wordt de hint gegeven dat er elementen uit de franchise terugkomen in de mobiele Harry Potter-game en worden samengevoegd met de oorspronkelijke franchise van J.K. Rowling. Daarnaast worden de drie iconische toverstokken uitgelicht in het logo die verwijzen naar Harry, Ron en Hermelien.

"De toverstokken van de drie vrienden verenigen zich aan de bovenkant met een uitbarsting van licht, wat suggereert naar een gecombineerde kracht van harmonie. Zoals wij allemaal weten is the Wizarding World beter af wanneer het samenwerkt", aldus Pottermore.

Harry Potter

Harry Potter: Wizards Unite is een mobiele AR avonturengame gebaseerd op de populaire Harry Potter-franchise van J.K. Rowling en wordt ontwikkeld door onder andere Niantic en WB Games.

De game wordt op de officiële website omschreven als een game waarin echte wijken en steden verkend moeten worden om mysterieuze artefacten te ontdekken. Deze leren spelers hoe spreuken gebruikt moeten worden en wordt er gaandeweg 'kennis gemaakt' met de legendarische beesten en personages'. Met het gebruik van de nieuwste technologie in Augmented Reality en de ontwikkeling door Niantic, kan een vergelijkbare game verwacht worden met Pokémon Go.

Harry Potter: Wizarding World verschijnt in 2019 op iOS en Android.

Dit artikel delen

Over de auteur

Rick Bloemzaad Redacteur bij Gamer.nl en Insidegamer.nl. Houdt van zowel moderne games als klassiekers. Van Overwatch en Mario Kart 8 Deluxe tot Super Mario 64 en GTA 2.

Reacties

  • Nouja zeg heel mijn dag verpest door dit nieuws.
  • Wat een fantastische trailer………..

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren