1. Far Cry 3 komt eind mei naar seizoenspashouders van Far Cry 5

Far Cry 3 komt eind mei naar seizoenspashouders van Far Cry 5

Game is vanaf 26 juni voor iedereen beschikbaar

Far Cry 3 Classic Edition is vanaf 29 mei beschikbaar voor mensen die de seizoenspas of Gold Edition van Far Cry 5 hebben aangeschaft.
Mensen die geen seizoenspas of Gold Edition van Far Cry 5 hebben, kunnen de remaster van Far Cry 3 vanaf 26 juni los kopen.


Far Cry 3 Classic Edition neemt spelers terug naar het avontuur op de Rooker-eilanden waar de slechterik Vaas met zijn piraten de scepter zwaait. Het is nog niet bekend in hoeverre deze Classic Edition verschilt van de originele game.

Mensen die de seizoenspas van Far Cry 5 hebben gekocht ontvangen naast Far Cry 3 ook aankomende dlc-pakketten met een zombie-, Vietnam- en Mars-thema.

Dit artikel delen

Over de auteur

Michel Musters Redacteur bij Gamer.nl en InsideGamer.nl. Houdt van allerlei soorten games, van klassiekers als Mario, Metal Gear en Zelda, naar moderne meesterwerken als Red Dead Redemption en The Witcher 3, tot experimentele hoogvliegers als Rez, Limbo en Lumines.

Reacties

  • Voor 2100 punten en 42 euro is Far Cry 5 ook te koop op de rentepuntenwinkel van ING. Scheelt je weer een kleine 20 euro.
  • Ben vooral benieuwd of de remaster ook naar 4k gebracht wordt. Kan de info maar moeilijk vinden die dit bevestigd.
  • Sweet :D free shit
  • Sweet :D free shit
  • Als de game niet te duur is (ik denk 2 tientjes) dan ga ik Far Cry 3 nog een keer aanschaffen. Blijft een geweldige game.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren