1. Far Cry 5-evenement Arcade Dawn vandaag begonnen

Far Cry 5-evenement Arcade Dawn vandaag begonnen

Update uitgebracht voor PS4- en Xbox One-versie

Far Cry 5-spelers kunnen vanaf vandaag aan de slag met het nieuwste evenement genaamd Arcade Dawn.

Wat spelers kunnen verwachten van Arcade Dawn is nog niet helemaal duidelijk. Ubisoft heeft naast de onderstaande aankondiging verder nog niets anders vrijgegeven over het evenement in Far Cry 5. Maar het lijkt erop dat spelers aan de slag moeten gaan met de Far Cry Arcade-modus in het spel.

Met Far Cry Arcade kunnen spelers levels bouwen met objecten die ook te vinden zijn in games als Assassin’s Creed Black Flag, Watch Dogs 2 en Far Cry: Primal. Deze uitbreiding van de map editor in voorgaande Far Cry games maakt nu gebruik van nieuwe technologie waardoor iedereen eigen missie's kan maken waarin spelers worden geconfronteerd met verschillende situaties.

Arcade Dawn is niet het eerste evenement dat live gaat in Far Cry 5. Tot vandaag konden spelers aan de slag met het Well Done-evenement waarbij het bedoeling was om minsten twintig dieren in brand steken zonder gebruik te maken Molotov cocktails en vlammenwerpers. Met de quest konden spelers Silver Bars en de Flamebearer-vlammenwerper vrijspelen en wanneer de Far Cry 5-community bij elkaar 150.000 dieren ombrachten kregen alle spelers die mee hebben gedaan een bijpassende outfit. Of dit behaald is is nog niet duidelijk gemaakt door Ubisoft.

Naast het Arcade Dawn-evenement kunnen PlayStation 4- en Xbox One-spelers een update downloaden voor Far Cry 5, waarbij vooral crashes, bugs en stabiliteitsproblemen zijn verholpen. Eerder werden maps niet efficiënt gedownload in de Arcade-modus en had de Co-op-modus problemen met het verbinden van pvp-potjes.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bob van der Laan Speelt voornamelijk op PS4. Gek op games als Fifa, GTA, Assassin's Creed, Fortnite: Battle Royale, CoD, BF, Rocket League, Football Manager, Uncharted en Far Cry.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren