1. New Game Plus-modus voor Far Cry 5 nu beschikbaar

New Game Plus-modus voor Far Cry 5 nu beschikbaar

Alsmede een hogere moeilijkheidsgraad

Er is een nieuwe gratis update voor Far Cry 5 beschikbaar waarmee een New Game Plus-modus wordt toegevoegd.
Update 10 is nu beschikbaar. De New Game Plus-modus, die opgestart kan worden na het uitspelen van de game en spelers helemaal opnieuw laten beginnen met opgedane krachten, geld en voertuigen, is zowel beschikbaar in singleplayer als in co-op.

Daarnaast voegt de update een nieuwe moeilijkheidsgraad toe, Infamous, die nog uitdagender dan de bestaande moeilijkheidsgraden moet zijn. Vijanden zijn sterker en richten meer schade aan, en reageren ook sneller wanneer ze je opmerken.


Gamers die New Game Plus op Infamous uitproberen ontgrendelen de Rook Outfit en een Ubisoft Club Badge met een Trophy of Achievement.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

 • Waarom is ng+ opeens een feature die met veel bombarie later wordt toegevoegd?
 • @That Mr Awesome Ik denk dat het is om mensen terug te lokken naar de game. Om een nieuwe challenge aan te bieden.
 • @That Mr Awesome
  er was, met de nadruk op was, veel vraag naar vanuit de Far Cry community.

  Dat het nu zo naar buiten word gebracht is om beetje goodwill te kweken denk ik, zo van kijk ons eens even goed naar de community luisteren!
 • @Soon. en @xcollin

  Ja, maar niet alleen Far Cry. Heb het de laatste tijd meer gezien. Ik kan me o.a. God of War herinneren. Ik vind het maar bullshit… Je mag iets dergelijks gewoon verwachten bij launch toch?
 • @That Mr Awesome
  tja, het is gratis, dus zie het probleem niet zo.
 • @Soon.
  Hij zal het probleem ook niet zien en de toevoeging allicht waarderen. Ik denk dat hij alleen vindt (en dat heb ik eigenlijk zelf ook) dat er in de laatste weken al nogal wat nieuwsberichten opduiken voor new game plus. Niet alleen op IG trouwens.
  Ik denk dat iedereen wel begrijpt dat een maker probeert aandacht te krijgen voor zijn product, ook maanden na release. Echter gaat om zoiets kleins dat sommige zich verwonderen dat men er naar luistert en er een artikel aan wijdt. Dit zat vroeger vrijwel standaard in games waar je skills/vaardigheden/upgrades verzamelde. Dit moeten we daarom als vanzelfsprekend zien misschien.
 • Was Far Cry 5 niet gewoon een New Game Plus van Far Cry 4, wat op zichzelf weer een New Game Plus van Far Cry 3 was?
 • @barton its the same but different XD

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren