1. Speel Far Cry 5 dit weekend gratis op pc

Speel Far Cry 5 dit weekend gratis op pc

Neem het op tegen Joseph Seed's sekte

Deze vrijdag tot en met zondag kun je op pc (via Uplay) geheel gratis aan de slag met Far Cry 5.

Ubisoft laat spelers het spel drie dagen lang geheel gratis spelen. Alles in de game is daarbij ontgrendeld - inclusief de co-op modus. Mensen kunnen het spel alvast pre-loaden via Uplay om zo vanaf morgen meteen aan de slag te kunnen. Wanneer men daarna besluit om het spel te kopen, wordt de progressie geboekt in de gratis versie meegenomen.

Far Cry 5 speelt zich af op het platteland van de Verenigde Staten. Spelers nemen het op tegen een gevaarlijke sekte die het heft in eigen hand heeft genomen. De sekte staat onder leiding van Joseph Seed en drie van zijn trouwe soldaten.

Dit artikel delen

Over de auteur

Reacties

  • Geef het nou helemaal gratis…
  • Op de Epic Games Store kun je de game met voucher die je krijgt tijdens de sale van €10,00 voor €4,99 kopen. Ik wilde The Witcher III kopen, maar die is 14,98 en kun je dus niet met de voucher van €10,00 kopen, want die geld pas bij 14,99. :-P

    De PC blijft toch een aantrekkelijk platform. De grootste exclusives, de beste backwards compatibility, veel keuze in winkels. Ik ga daarom denk ik lekker een mooie nieuwe videokaart kopen eind dit jaar en misschien laat ik beide consoles wel links liggen. Ik heb vorig jaar ook mijn stuurtje uit de motteballen gehaald en die is 12 jaar oud, plug and play met F1 2019 en ik verwacht dit jaar ook met F1 2020, dit lukt werkt meestal niet met een console.

    Daarnaast gebruikte ik voornamelijk Mac's, maar ik ga denk ik privé werkzaamheden overstappen naar Windows en Linux, hoewel ik in geen jaren echt werk heb verricht op beide OS'en. Dus het wordt even aankijken hoe het gaat. Voor mijn werk blijf ik voorlopig wel een Mac nodig hebben, maar dat geeft niet, privé haal ik gewoon meer uit een PC.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren