1. Far Cry Arcade beschikbaar in Far Cry 5

Far Cry Arcade beschikbaar in Far Cry 5

Ubisoft heeft Far Cry Arcade aangekondigd voor Far Cry 5. Hiermee kunnen spelers levels bouwen met objecten die ook te vinden zijn in games als Assassin’s Creed Black Flag, Watch Dogs 2 en Far Cry: Primal.

Deze uitbreiding van de map editor in voorgaande Far Cry games maakt nu gebruik van nieuwe technologie. Interessant is dat voorwerpen en personages uit andere Ubisoft-games kunnen worden ingezet. Far Cry Arcade is de opvolger van de map editor in Far Cry 4 en is gratis voor iedereen die de game koopt.

Narrative director, Jean-Sebastien Decant zegt over Far Cry Arcade:"Hoe meer we vorderen, hoe meer we onze game engine onze data en de animaties proberen te stroomlijnen, des te sneller we op mogelijkheden stuiten om objecten te gebruiken die ook voorkomen in de Assassin's Creed franchise en Watch dogs. Dat was super cool."

Far Cry 5 Arcade

Met Far Cry Arcade kan iedereen eigen missie's maken waarin spelers worden geconfronteerd met knotsgekke situaties. Zo is het niet ongewoon om een varken te zien rond rennen met een verjaardagsmuts op.

Het spel hoeft niet specifiek te worden afgesloten om in deze map editor te komen. Er zijn specifieke arcadekasten in de open wereld van Far Cry 5 te vinden zodat de speler snel gemakkelijk de map editor en de normale game kan wisselen.

In Far Cry 5 moeten verschillende personages de fictieve plek Hope County in de Amerikaanse staat Montana verlossen van de sektarische groep 'The Project at Eden’s Gate' die de plaats teistert. Wij gaven de game een 8,8. Lees hier onze recensie.

Dit artikel delen

Over de auteur

Bob van der Laan Speelt voornamelijk op PS4. Gek op games als Fifa, GTA, Assassin's Creed, Fortnite: Battle Royale, CoD, BF, Rocket League, Football Manager, Uncharted en Far Cry.

Reacties

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren