1. Far Cry New Dawn introduceert nieuwe rpg-mechaniek

Far Cry New Dawn introduceert nieuwe rpg-mechaniek

Game verschijnt 15 februari

Tijdens een Q&A heeft de creative director van Far Cry New Dawn, Jean-Sebastien Decant, meer details gegeven over de nieuwe gameplay-mechanieken die New Dawn gaat krijgen. Onder andere legt hij uit wat spelers kunnen verwachten van de rpg-mechaniek in de game.

De volgende Far Cry-game, Far Cry New Dawn krijgt nieuwe gameplay-mechanieken die nog niet eerder in de serie te zien zijn geweest. Tijdens de Q&A legt Decant vooral de details uit rondom de RPG-elementen van de game. Onder andere kan de speler eigen wapens maken met een bepaalde rang, deze kunnen ingezet worden tegen monsters van dezelfde rangorde. De spelersbasis in New Dawn kan, naarmate de speler verder komt in de game, geüpgraded worden met nieuwe voorwerpen. Bekijk hieronder de korte uitleg van Decant over Far Cry New Dawn.

In een eerder bericht werden eerste details van New Dawn bekendgemaakt samen met een eerste trailer van de nieuwe Far Cry New Dawn-game.

Far Cry New Dawn komt uit op 15 februari voor pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Dit artikel delen

Over de auteur

Geert de Wekker Redacteur bij Insidegamer.nl en Gamer.nl. Volgt vanaf de start de hele Pokémon-franchise van Game Boy tot Nintendo Switch. Maar is ook een grote fan van games als WWE, Kingdom Hearts en de Batman Arkham series.

Reacties

  • Monsters?

    *edit*
    Waarom mag je geen reacties geven van één woord? krijg ik de melding dat het een duplicate post is en dat ik hem moet editten.
  • Het ziet er allemaal wel weer leuk uit. Maar elke keer heb ik het gevoel dat ik teveel betaal voor een Far Cry game. Zowel Primal als Far Cry 5 speelde je toch redelijk snel uit. En als je dan ook nog ziet hoe snel die games afprijzen. Dan wacht ik toch liever een tijdje om deze game voor 20 euro op te pikken.
  • @fdennis
    Beide games opgegeven na uur of 10. einde niet gehaald omdat ik t teveel een herhaling vond van 3 en 4. Had er wel wat uren in zitten maar voelden niet aan als games die je in uurtje 10-12 klaar had. Bij 5 zat ik na uur of tien op 1/3.

Plaats reactie

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.

Log in om te reageren